Αθλητικο διημερο απο τον Α.Σ. Γιν Γιανγκ

Με σεμινάρια, αγώνες, προπονήσεις, απονομές ζωνών, αλλά και διασκέδαση

Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο Αθλητικό Διήμερο του Α.Σ. Γιν Γιανγκ. Όλος ο σύλλογος με συγγενείς και φίλους πήρε μέρος στις εκδηλώσεις του συλλόγου, με τους πιο τολμηρούς να παραμένουν σε σκηνές.
 
Κατά τη διάρκεια του διημέρου το παρών έδωσαν οι προπονητές του συλλόγου Ανδρέας Ντάβαρης, Έφη Σουλτανίδου, Ιωάννης Μαλτέζος, Ευθύμιος Δημητρακόπουλος, Θεοπούλα Ευαγγέλου, Στράτος Τραμουντάνης, καθώς επίσης ο Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος Παναγιώτης Καννελόπουλος και η προπονήτρια του συλλόγου Δήμητρα Μουσχάκη.
 
Οι εκδηλώσεις του συλλόγου Γιν Γιανγκ περιλάμβαναν σεμινάρια Aikido, Ju-Jitsu, παγκρατίου, αυτοάμυνας, πρώτων βοηθειών, αγώνες καράτε, παγκρατίου και Ju-Jitsu παρουσία της γενικού οικογενειακού ιατρού Ελπίδας Νικητιάδου, προπονήσεις για όλα τα επίπεδα καθώς επίσης εξετάσεις κίου στο άθλημα του Aikido και εξετάσεις ζωνών από κίτρινη έως και μαύρη ζώνη στα αθλήματα του Καράτε και του Ju-Jitsu.
 
Φυσικά από το διήμερο δεν θα μπορούσε να λείπει η διασκέδαση όλων με τσουβαλοδρομίες, στίβο μάχης, κομμωτήριο, ζωγραφική, μανικιούρ, παιχνίδι γνώσεων, μπουγέλο.
 
Στο τέλος του διημέρου δόθηκε το ραντεβού για τον Αύγουστο και τη νέα αθλητική σεζόν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.