«Ασπρη μερα» για τον αθλητη του Ζιου Ζιτσου Οσμαν Σερχαν

Παρά τις διακρίσεις του ο νεαρός αθλητής δεν μπορούσε να κάνει το «βήμα παραπάνω» λόγω έλλειψης οικονομικής στήριξης

Ο Οσμάν Σερχάν, 20 ετών, γεννημένος στη Κομοτηνή ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες και συγκεκριμένα με το Ζίου Ζίτσου από την ηλικία των 9 ετών. Συνεχίζει τις προπονήσεις του στον Πανθρακικό Α.Σ. Καράτε και Ζίου Ζίτσου, ενώ τα τελευταία 4 χρονιά είναι αήττητος στη βόρεια Ελλάδα, με υψηλές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο και πρωτιές σε διασυλλογικά, επίσης είναι 3ος στη πανελλήνια κατάταξη στη κατηγορία του (ανδρες-21 ετων -62Kg ).
 
Αυτά τα χρόνια έχει συμμετάσχει και στην εθνική ομάδα, ενώ έχει λάβει προσκλήσεις σε διεθνή τουρνουά και αγώνες του εξωτερικού, όπου όμως μέχρι τώρα δεν είχε καταφέρει να λάβει μέρος, μιας και δεν υπήρχε οικονομική στήριξη από πουθενά.
 
Όμως φαίνεται ότι τα προβλήματά του τελειώνουν, μιας και ξεκινά μια «άσπρη μέρα» για τον ίδιο, όπως δήλωσε χαρακτητιστικά μιλώντας στον «ΠτΘ» καθώς πλέον έχει βρει χορηγό, ο οποίος θα τον υποστηρίξει σε κάθε του βήμα. Ο ίδιος δηλώνει «ευχαριστώ της “Samurai Security” που έχει γίνει χορηγός μου και θα καλύπτει όλα τα έξοδα μου. Ήδη έχω αρχίσει την προετοιμασία για ένα παγκόσμιο OPEN στην Αθήνα όπου θα είναι ένα καλό τεστ προσωπικά για εμένα πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα από το οποίο θα βγουν τα μέλη της εθνικής ομάδας και το ποιος θα αγωνιστεί στον παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Αθήνα τον Μάρτιο, καθώς και σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.