Ασημενιο μεταλλιο για την Κομοτηναια Φωτεινη Αντωνιαδου στο παγκοσμιο πρωταθλημα ερασιτεχνικου ΜΜΑ της GAMMA

Διεξήχθη τις προηγούμενες μέρες στην Ταϊλάνδη

Με το ασημένιο μετάλλιο επέστρεψε από το παγκόσμιο πρωτάθλημα ερασιτεχνικού ΜΜΑ της GAMMA (Global Association of Mixed Martial Arts) που έλαβε χώρα στην Ταϊλάνδη από τις 6-10 Δεκεμβρίου η Κομοτηναία Φωτεινή Αντωνιάδου, από τον Σύλλογο Α.Ο.Γ ΤΚΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.

Η νεαρή αθλήτρια ήταν μέλος της πρώτης ελληνικής αποστολής σε τελικό παγκόσμιου πρωταθλήματος, δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό και κατακτώντας την δεύτερη θέση, ενώ το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε και η άλλη αθλήτρια που συμμετείχε από την Ελλάδα, η Χριστίνα Νέτζα.

Όπως τόνισε από τον Σύλλογο ο κ. Κωνσταντίνος Ζαφειριάδης, συμμετείχαν στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας στην διοργάνωση της GAMMA, με το επίπεδο να είναι πολύ υψηλό, με αθλητές που διαγωνίζονται σε αυτούς τους αγώνες να προχωρούν πολλές φορές και σε επαγγελματικούς αγώνες.

Να θυμίσουμε ότι η αθλήτριά από την Κομοτηνή είχε λάβει την τρίτη θέση στα World Combat Games πριν από μερικούς μήνες, και αποτελεί μέλος της εθνικής ομάδας με το παγκράτιο της πάλης.

Ο Σύλλογος έχει αρκετούς αθλητές που ασχολούνται με το MMA, και το Σεπτέμβριο είχε συμμετάσχει και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα U18 στην Αλεξανδρούπολη, με τους νεαρότερους αθλητές, που αποτελούν τους εκκολαπτόμενους παλαιστές του.

Ο Σύλλογος βέβαια έχει αρκετά μεγάλη δραστηριότητα, ασχολείται με το Tae Kwon Do, το παγκράτιο, την πάλη και όλα τα αθλήματά της, ενόργανη γυμναστική και γενικότερα είναι πολυσυλλεκτικός, ασχολούμενος με πολλά αθλήματα.

«Θέλουμε οι αθλητές να προοδεύουν και να πηγαίνουν μπροστά και τα παιδιά της πόλης να αθλούνται, και όσοι έχουν τις δυνατότητες, να κάνουν αυτό το βήμα παραπάνω» σημείωσε ο κ. Ζαφειριάδης. Βέβαια, όπως έσπευσε να διευκρινίσει ο ίδιος, ο πρωταθλητισμός είναι δύσκολος, ιδιαίτερα λόγω του κόστους, αλλά έχουν βοήθεια τόσο από το Δήμο, όσο και από επιχειρήσεις της περιοχής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.