Αρχιζει το Ματς: Πρεμιερα με Βασιλη Μουλλακη, Σωτηρη Κοκκινοπουλο και δωρο το DVD «1968»

Εκλεκτοί καλεσμένοι από τον χώρο του μπάσκετ στην εκπομπή του Βασίλη Στοάκη

Επιστροφή στα μικρόφωνα για τον Βασίλη Στοάκη και στην εκπομπή «Αρχίζει το ματς» με δύο εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο του μπάσκετ και ένα συλλεκτικό δώρο, που πρέπει να βρίσκεται σε όλα τα σπίτια των φίλων του αθλητισμού.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή θα μιλήσει τηλεφωνικά ο τεχνικός διευθυντής του ΓΣ Ελευθερούπολης και από τους κορυφαίους σκόρερ της Α2 και ο προπονητής της ΧΑΝΘ Σωτήρης Κοκκινόπουλος.

Ο Βασίλης Μουλλάκης θα αναφερθεί στην εξέλιξη της προετοιμασίας του ΓΣΕ για την συνέχιση του πρωταθλήματος της Α2, για τον αντίκτυπο του covid-19 στο μπάσκετ αλλά και την επόμενη ημέρα του αθλήματος. Από την πλευρά του ο Σωτήρης Κοκκινόπουλος, ο οποίος πέρασε από τη Θράκης για 3 αγωνιστικές περιόδους, θα αναφερθεί στη συνεισφορά της ΧΑΝΘ στο ελληνικό μπάσκετ ενώ φυσικά η κουβέντα θα περιστραφεί και στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, θα γίνει ζωντανά η κλήρωση για τον νικητή του επετειακού DVD «1968» που ζωντανεύει την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου της ΑΕΚ στο κατάμεστο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ραδιοφωνικό ραντεβού λοιπόν κάθε Δευτέρα & Παρασκευή στις 11.00 στο www.radioparatiritis.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.