Απονομες ζωνων και επιδειξεις πολεμικων τεχνων

Στην κοπή της πίτας του Αθλητικού Συλλόγου Γιν Γιανγκ

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Chris & Eve ανάμεσα στο Δ.Σ., στα μέλη, στους αθλητές, τους προπονητές και πλήθος φίλων του συλλόγου «Γιν Γιανγκ» κόπηκε η παραδοσιακή πίτα για το 2016.
 
Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Κωνσταντίνος ενώ την εκδήλωση χαιρέτησαν η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λειβεριάδου, ο κ. Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος, και η κ. Σταυρούλα Τζατζανά, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης.
 
Επίσης παραβρέθηκαν η πρόεδρος του Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Κομοτηνής κ. Ιωάννα Πουρνάρα, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδίτη κ. Κατερίνα Μπαλάσκα και σύσσωμο το ΔΣ του συλλόγου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Πολεμικών Τεχνών «Ίκαρος» κ. Ευθυμία Πουρνάρα, ο γραμματέας του Αγροτικού Συλλόγου «Σπάρατακος» κ. Κωνσταντίνος Παπάζογλου, ο προπονητής Παγκρατίου από την Αλεξανδρούπολη κ. Ιωάννης Μαλτέζος και ο προπονητής πολεμικών τεχνών κ. Σάββας Τσαπανίδης.
 
Στην αρχή της εκδήλωσης η προπονήτρια του συλλόγου κ. Δήμητρα Μουσχάκη παρουσίασε την ανασκόπηση του έτους που πέρασε με όλες τις δράσεις του συλλόγου αθλητικές και κοινωνικές.
 
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίδειξη καράτε από τους αθλητές που εξετάστηκαν την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου και απονομές έγχρωμων ζωνών σε αυτούς που προάχθησαν από τους προπονητές του συλλόγου Δήμητρα Μουσχάκη και Θεοπούλα Ευαγγέλου, απονομή Κιου Αϊκίντο από τον προπονητή Ευθύμιο Δημητρακόπουλο και επίδειξη αυτοάμυνας από τους αθλητές του Παγκρατίου.
 
Όπως επεσήμαναν τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου «Γιν Γιανγκ» το ευχάριστο κλίμα της εκδήλωσης ήταν ο καλύτερος τρόπος για την αρχή της νέας χρονιάς του Συλλόγου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.