Αποχωρηση λογω κορωνοιου για την Δοξα Σωστη

Μεγάλο πλήγμα για το ποδόσφαιρο της ΕΠΣ Θράκης

Την αποχώρηση από τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης λόγω της υγειονομικής κατάστασης που διαμορφώνεται για ακόμα μια χρονιά με τον κορωνοϊό ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης η ιστορική Δόξα Σώστη.

Η ομάδα που επί χρόνια πρωταγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης και τυγχάνει να έχει έναν εξαιρετικό γιατρό στην κεφαλή της διοίκησής της, τον κ. Στράτο Μυλωνά και στο πλευρό του μία ομάδα ακόμα ανθρώπων που αγαπάνε την Δόξα, ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει όταν επανέλθει πλήρως η υγειονομική σταθερότητα.

«Δεν θέλουμε ούτε στο ελάχιστο να θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία των παικτών και των οικογενειών τους. Ευχόμαστε να κυλήσουν όλα ομαλά στο προσεχές πρωτάθλημα και ας λείπουμε εμείς αγωνιστικά», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε λίγο πριν τις 11.00 το πρωί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: Δεδομένης της ρευστής υγειονομικής κατάστασης λόγω αυξημένων κρουσμάτων στη χώρα και μάλιστα καλοκαίρι, η ομάδα μας πήρε την δύσκολη απόφαση να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης 2021-2022.

Οι 2 διακοπές τις 2 προηγούμενες χρονιές και η ασάφεια για το πλήρως ασφαλή τρόπο διεξαγωγής και ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος συνεχείς αλλαγές στα πρωτόκολλα, βοήθησαν να πάρουμε την δύσκολη απόφαση να απέχουμε απο κάτι που αγαπάμε τόσο πολύ. Οι παίκτες μας φυσικά είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν όπου επιθυμούν.

Εμείς θα δώσουμε κανονικά παρών μόλις επανέλθει πλήρως η υγειονομική σταθερότητα. Δεν θέλουμε ούτε στο ελάχιστο να θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία των παικτών και των οικογενειών τους.

Ευχόμαστε να κυλήσουν όλα ομαλά στο προσεχές πρωτάθλημα και ας λείπουμε εμείς αγωνιστικά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.