Αποχωρησε απο τον Πανθρακικο ο Κυρουβιδης

Υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή

Ύστερα από πολλά χρόνιας προσφοράς στον Πανθρακικό, καθώς ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών της ομάδας, την οποία ακολούθησε και τη βοήθησε, από το δικό του ρόλο, για να φτάσει από τα “αλώνια” των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ως και τα “σαλόνια” της Σούπερ Λιγκ, ο Βασίλης Κυρουβίδης αποχωρεί από το σύλλογο της Κομοτηνής.



Ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής του Πανθρακικού, υπέβαλλε την παραίτησή του, αλλά είναι δεδομένο ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται, όποτε χρειαστεί, στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας.



Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Βασίλη Κυρουβίδη:



Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας μου στο Σύλλογο, όπου έζησα όλες τις μεγάλες στιγμές του, έφτασε για μένα σήμερα το πλήρωμα του χρόνου και ο κύκλος κλείνει, αφού αισθάνομαι ότι δεν έχω πια να προσφέρω κάτι περισσότερο στο Σύλλογο.



Εκφράζοντας την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους γνώρισα και συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια μαζί τους στα δύσκολα και στα εύκολα, και με την ευχή ο Πανθρακικός της καρδιάς μου να συνεχίσει να μας χαρίζει συγκινήσεις και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, υποβάλλω την παραίτησή μου παραμένοντας πάντα κοντά στο Σύλλογο.



Με τιμή,

Κυρουβίδης Βασίλειος

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.