Αποχωρει τελικα ο Πλαβουκος απο τον Πανθρακικο

Μπορεί η είδηση της ανανέωσης συμβολαίου του προπονητή τερματοφυλάκων του Πανθρακικού Γιάννη Πλαβούκου να χαροποίησε τους φιλάθλους της ομάδας της πόλης μας καθώς ο Δημήτρης Πλαβούκος είναι ένας από τους πιο καταρτησμένους προπονητές του τομέα του στην Ελλάδα, ωστόσο σε συνάντηση που είχε το βράδυ της Κυριακής, ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Τζελέπης με τον Γιάννη Πλαβούκο ενημερώθηκε από τον τελευταίο ότι για σοβαρούς προσωπικούς κι οικογενειακούς λόγους πρέπει να αποχωρήσει από τον Πανθρακικό και να επιστρέψει στην Αθήνα.
 
Το αίτημα του Γιάννη Πλαβούκου έγινε δεκτό κι η οικογένεια του Πανθρακικού χάνει, έτσι, ένα πολύ σημαντικό στέλεχός της.
 
Σε ανακοίνωση της, που έχει τίτλο «Δάσκαλε σε ευχαριστούμε» η διοίκηση του Πανθρακικού αναφέρει για την αποχώρηση Πλαβούκου: «Ευχαριστούμε από καρδιάς καταρχάς τον άνθρωπο Γιάννη Πλαβούκο και φυσικά τον αξεπέραστο επαγγελματία και συνεργάτη που γνωρίσαμε αυτά τα δύο χρόνια. Το έργο που αφήνει πίσω του είναι μια κληρονομιά μοναδική. Δίπλα του μάθαμε πολλά.
 
Του ευχόμαστε από καρδιάς σε κάθε επόμενο επαγγελματικό βήμα του να είναι τυχερός κι επιτυχημένος και να έχει υγεία κι ευτυχία σε οικογενειακό επίπεδο.
 
Η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτή για έναν άνθρωπο που τίμησε το έμβλημά μας στο στήθος του».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.