Αποχαιρετιστηριο φιλικο αναμεσα σε Πανθρακικο και Αετο Μισχου

Η νέα γενιά του ποδοσφαίρου της Ροδόπης έδωσε ραντεβού για τον Σεπτέμβριο

Γέμισε χαρούμενες παιδικές φωνές το προπονητικό κέντρο του Πανθρακικού καθώς τέθηκαν αντιμέτωπες οι ακαδημίες της ομάδας της Κομοτηνής και του Αετού Μίσχου. Τα παιδιά και οι προπονητές των δύο ομάδων απόλαυσαν την στιγμή χαρίζοντας στους γονείς και τους θεατές ένα απολαυστικό πρωινό.

Τον καλύτερο τους εαυτό έδωσαν οι μικροί ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού και του Αετού Μίσχου

Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε μία πολύ περίεργη σεζόν, που ουσιαστικά περιλάμβανε 4 μήνες (Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Μάιος, Ιούνιος) με την ευχή η νέα χρονιά να κυλήσει φυσιολογικά χωρίς απρόοπτα και διακοπές.

Οι προπονητές των δύο ομάδων κατεύθυναν τους ποδοσφαιριστές τους ώστε να κινηθούν σωστά μέσα στο γήπεδο. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές παρά την ζέστη έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, παλεύοντας για κάθε φάση και πανηγυρίζοντας τα γκολ με ξεχωριστό τρόπο.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για τη φετινή σεζόν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων

Όπως είναι φυσικό και συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν κρατήθηκε σκορ καθώς σε αυτές τις ηλικίες προέχει η απόλαυση του αθλήματος και η συνεχής βελτίωση.

Με το πέρας των αναμετρήσεων, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων συνεχάρησαν ο ένας τον άλλον για την προσπάθεια και ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση στα γήπεδα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.