Αποχαιρετησε το 2021 με ηττα ο ΓΑΣ Κομοτηνη

Με 36 πόντους στην επίθεση δεν θα μπορούσε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα

Δεν τα κατάφερε ο ΓΑΣ Κομοτηνή στη Θεσσαλονίκη απέναντι στην ιστορική ΧΑΝΘ, γνωρίζοντας την ήττα με 50-36 σημειώνοντας μία από τις χειρότερες επιθετικές επιδόσεις των τελευταίων ετών.

Η αλήθεια είναι πως όταν σημειώνεις μόλις 36 πόντους δεν δικαιούσαι να περιμένεις πως θα μπορέσεις να πάρεις το ροζ φύλλο αγώνα. Η ομάδα της Κομοτηνής αγωνίστηκε χωρίς τους Καρκατσέλη, Κάφφκε και Κάλτσο ενώ εγκλωβίστηκε στην εξαιρετική άμυνα των γηπεδούχων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά με τους Κομοτηναίους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο ο τραυματισμός του Εφέ Ζεκιριέ έφερε επιπλέον πονοκεφάλους στον Τάκη Φωτεινάκη, που έψαχνε λύσεις εκ των έσω. Στη συνέχεια προστέθηκαν τα προβλήματα τραυματισμού του Ναλμπάντη και Ρίννη και μοιραία στέρευσε η κάνουλα των επιλογών.
ΧΑΝΘ – ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ 50-36

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-14, 25-23, 42-31, 50-36

Διαιτητές: Παπαγερίδης-Ντόγκας-Χατζηκώστας

ΧΑΝΘ (Κεραμέας): Μαργαριτόπουλος 6, Απαζίδης, Κυλαντωνίδης 1, Ζιάκκας 5(1), Συμεωνίδης 4, Δημητρίου 7, Αλτίνης 8, Ιωαννίδης 10, Τσιριλάκης 9, Σαρρής, Χιτικούδης, Ιωάννου.

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Φωτεινάκης): Κιατίπ 4, Παπανδρεόπουλος 12, Ζεκιριέ 3(1), Γκιουζελίδης 3, Κουτσοβασίλης, Ναλμπάντης, Χαλίλ 4, Μαλανδρής 10(2), Ρίννης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.