Αποχαιρετησε την Ελπιδα Σαπων ο Παναγιωτης Περτσας

Μετά από 1.5 χρόνο συνεργασίας αποχώρησε γεμάτος εμπειρίες από την ομάδα

Παρελθόν από την Ελπίδα Σαπών αποτελεί ο Παναγιώτης Περτσάς, ο οποίος για 18 μήνες ήταν στο πλευρό του Βασίλη Χαριτόπουλου. Ο φιλόδοξος προπονητής πρόσφερε τα μέγιστα στους «Πράσινους» των Σαπών ψάχνοντας πλέον τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη.

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Πέρασα 1,5 χρόνο υπέροχα. Η ομάδα των Σαπών ήταν ότι καλύτερο μου έχει συμβεί στην μέχρι τώρα προπονητική μου καριέρα. Θα χρειάζονταν ατελείωτες γραμμές κ ώρες για να τους ευχαριστήσω .. Κ από ποιον πρώτα να ξεκινουσα??? Ένα μεγάλο ευχαριστώ κ μια ατελείωτη ευγνωμοσύνη προς όλους.  Πρόεδρε σε ευχαριστώ για ολα. Εις το επανιδείν» ήταν το συγκινητικό αντίο του Περτσά στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Περτσάς  είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και έκανε μεγάλη καριέρα σε Βριλήσσια, Ορφέα Ξάνθης, Πανθρακικό, Θύελλα Πατρών, Ηράκλειο, Αθηναϊκό, Αγία Παρασκευή, Όμιλο Περιστερίου, Τρίγλια Ραφήνας και Δόξα Προσκυνητών.

Ως προπονητής τερματοφυλάκων έχει εργαστεί σε τμήματα υποδομής στα Βριλήσσια, στον Ερμή Ηρακλείου, στην Αγία Παρασκευή, στην Τρίγλια Ραφήνας, Προσκυνητες και Πανθρακικό. Υπήρξε διεθνής και βασικό μέλος της Εθνικής Ανδρών Beach Soccer από το 2006 έως το 2017, ενώ έχει αγωνιστεί τρεις χρονιές στο Winners Cup, στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση Beach Soccer, με τις πρωταθλήτριες Ελλάδας , Α.Ο Κεφαλληνίας και Α.Ο Μάνης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.