Αποχαιρετησε με νικη το 2021 η Ροδοπη 87

Επικράτησε της Βασίλισσας της Θράκης με 2-0

H Ροδόπη 87 επικράτησε της Βασίλισσας της Θράκης στο μεγάλο ντέρμπι της Θράκης στο γυναικείο ποδόσφαιρο αποχαιρετώντας το 2021 με νίκη και χαμόγελα! Η ομάδα της Περιβολοπούλου ξεπέρασε τις απουσίες λόγω τραυματισμών και ιώσεων (Δήμου, Σχίζα, Γονατά) και μετέτρεψε το ντέρμπι της Θράκης σε παράσταση για έναν ρόλο επικρατώντας με 2-0.

Η ομάδα της Κομοτηνής είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχε τις ευκαιρίες και κατάφερε να πετύχει 2 τέρματα νωρίς στο β΄ μέρος και να τελειώσει το παιχνίδι αφού μετά η Βίκυ Περιβολοπούλου πέρασε όλες τις μικρές παίκτριες που διέθετε στον αγώνα κάνοντας χρήση και των πέντε αλλαγών, σεβόμενη την αντίπαλο ομάδα, τις απουσίες της και τις προσπάθειες που κάνει για το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Από αγωνιστικής πλευράς η ανάπαυλα βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0 με την Ροδόπη να είναι φανερά ανώτερη. Οι γηπεδούχες μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε προβάδισμα στο 54′, με την Ανθή Πατεράκη να ανοίγει το σκορ για το 1-0. Δύο λεπτά μετά, η νίκη… κλείδωσε, αυτή τη φορά με σκόρερ την Ελένη Μπαμπαλή που διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Γαρυφαλλίδου, Ηλιάδη και Κατσιγιάννη τόσο στο πρώτο μέρος όσο και στο δεύτερο με την στατιστική να μετράει πάνω από 15 τελικές προσπάθειες προς την εστία της Ξάνθης σε αντίθεση με την ομάδα της Βασίλισσας που περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο μέχρι και το τέλος τους αγώνα….

Διαιτητής : Αλχαζίδης – βοηθοί : Τοπουζάκη – Γεροντίδης (ΕΠΣ Καβάλας)

Ροδόπη 87 (Περιβολοπούλου) : Κοκκίνη, Σακκά, Ηλιάδη, Ραϊνάκη, Κατσιγιάννη (75’ Γεωργοπούλου), Γιαμπούρη, Μπαμπαλή (83’ Δεληδάνου), Πατεράκη (70’ Γιαννακοπούλου), Γαρυφαλλίδου (75’ Ραχμανίδου), Μπόζη (83’ Μπίτσεβα), Καλαμπούκα.

Ξάνθη – Βασίλισσα Θράκης (Αλεξούδης) : Πάρδη, Χατζηαντωνίου, Γκονζάλες, Σταύρου, Μπουζουρτζόγλου, Καραντζίδου, Κλοκίδου, Κασμερίδου (52’ Γενιτζέ, 85’ Μαστού), Κυριαζίδου, Σαμαρά, Λεντζάκη (46’ Αλεξιάδου, 72’ Αλεώνη 85’ Κοτρέτσι).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.