Απο την Αυστρια με αγαπη για τον Πανθρακικο

Ο Βασίλης Σαλαμανόπουλος αποδεικνύει την αγάπη του για την ομάδα της καρδιάς του μέσα από την προβολή της επιχείρησης του στην φανέλα του Πανθρακικού

Η αγάπη για τον Πανθρακικό ξεπερνάει κάθε εμπόδια και δυσκολίες που προκύπτουν από την κρίση του κορωνοϊού. Αυτό το αποδεικνύει ο κ. Βασίλης Σαλαμανόπουλος, ο οποίος αν και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αυστρία δεν ξεχνάει την πόλη του και την ομάδα της.

Συγκεκριμένα, ο Χορηγός στην επίσημη εμφάνιση του Πανθρακικού  τις τελευταίες δύο σεζόν είναι το εστιατόριο Der Grieche με έδρα την Βιέννη  στην Αυστρία. Ο κ. Βασίλης Σαλαμανόπουλος, ιδιοκτήτης εστιατορίων και Cafe-Bar στην Αυστρία με καταγωγή από την Κομοτηνή, απέδειξε περίτρανα πως «Μια φορά Πανθρακικός, μια ζωή Πανθρακικός».

Γνωρίζοντας καλά πως η προσπάθεια που γίνεται για αναβίωση της ομάδας είναι υγιής και απαιτεί στήριξης, συνεισφέρει έμπρακτα στο εγχείρημα. Γιατί και αυτός θέλει να δει την ομάδα της πόλης του ψηλά όπως την ονειρεύεται όλο το φίλαθλο κοινό της Ροδόπης.

Από την Αυστρία λοιπόν με πολλή αγάπη ο κ. Σαλαμανόπουλος έδειξε την αγάπη του για την ομάδα της πόλης του, τον Πανθρακικό.

Δείτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα των καταστημάτων Der Grieche πατώντας εδώ , όπου μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες για το μενού και την φιλοξενία που μόνο οι Έλληνες και δη οι Θρακιώτες ξέρουν να προσφέρουν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.