Απεναντι στον ιστορικο Απολλωνα Καλαμαριας η Δοξα Προσκυνητων

Για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής

Με αντίπαλο τον ιστορικό Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη θα αγωνιστεί την Κυριακή η Δόξα Προσκυνητών στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Γ΄ εθνικής.
 
Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρώτη της νίκη στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Εορδαϊκό η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Θράκης θα αγωνιστεί κόντρα σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου και φαβορί για την άνοδο.
 
Ο Γιάννης Κλειτσιώτης τόνισε στους παίχτες του πρώτα να χαρούν το παιχνίδι κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο και αν δεν επαναληφθούν τα λάθη στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια, με σωστή τακτική όπως στο ματς με την Δόξα Δράμας θα μπορέσει να έρθει και ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Έξω Βάσκος και Εμρέ 

Ο προπονητής της Δόξας δεν θα έχει στην αποστολή τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Χρήστο Βάσκο που κάνει κάποιες θεραπείες και τον Εμρέ που έχει κάποιες ενοχλήσεις. Επίσης θα απουσιάζουν και οι μόνιμοι απόντες το τελευταίο διάστημα Σωμαράκης και Μαδούρας. 

Χωρίς Καλογέρη ο Απόλλων 

Ο Προπονητής του Απόλλωνα Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν θα έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι με τη Δόξα Προσκυνητών ένα βασικό του ποδοσφαιριστή του  Αλέξανδρου Καλογέρη  που τραυματίστηκε στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον Καμπανιακό. 

Οι διαιτητές της αναμέτρησης 

Το παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Φωτιάς του συνδέσμου Πέλλας με βοηθούς τους  Κεσίσογλου και Δεμερτζή επίσης του ίδιου συνδέσμου. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ εθνικής 

Απόλλων Καλαμαριάς – Δόξα Προσκυνητών
Α.Ο. Καρδίας – Καβάλα
Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης
Δόξα Δράμας – Μακεδονικός Φούφα
Εορδαϊκός – Λαγκαδάς
Νάουσα – Α.Ε. Ποντίων
Νέστος Χρυσούπολης – Αλμωπός Αριδαίας

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.