Απεδρασε με την ισοπαλια απο τους Ασωματους ο Πανθρακικος

Ένωση Ασωμάτων – Πανθρακικός 0-0 (+Gallery)

 Στο γήπεδο των Ασωμάτων δοκιμάστηκε την Κυριακή στις  ο πρωτοπόρος της βαθμολογικής κατάταξης της Β' ΕΠΣ Θράκης, Πανθρακικός.
Το παιχνίδι είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι καθώς η γηπεδούχος Ένωση Ασωμάτων βρίσκεται στην τέταρτη θεση.       Ο ηλιόλουστος καιρός και το καλό κλίμα που επικρατούσε ανάμεσα στις δύο ομάδες προμήνυε πως θα δούμε έναν όμορφο αγώνα.
 
  Πράγματι οι πολλοί φίλοι των δύο ομάδων που βρέθηκαν στις εξέδρες απόλαυσαν ένα ματς με καλό ρυθμό και πολλές ευκαιρίες παρά το τελικό 0-0.
Στο καλό ρυθμό του αγώνα συνέβαλε και η εξαιρετική διαιτησία του κ. Τζιώτζιου που χωρίς άσκοπα σφυρίγματα κατάφερε να κρατήσει τον έλεγχο του αγώνα.
Έτσι ο Πανθρακικός για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική έφερε ισοπαλία και ισοβαθμεί πλέον με την Βιστωνίδα Κοπτερού ενώ η Ένωση Ασωμάτων συνεχίζει την καλή της πορεία και παραμένει στο κυνήγι της κορυφής.
 Μάλιστα θα μπορούσε να έχει κερδίσει αυτό το παιχνίδι αν δεν σπαταλούσε τις πολλές περιπτώσεις που οι παίκτες της βγήκαν απέναντι από τον Ματθαίου.
 
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς γκολ αλλά με καλό ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες κυρίως για τους γηπεδούχους που έλεγχαν το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου 45λέπτου.
Ειδικά στο 22' θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει το σκορ όταν ο Παλτζή δεν σημάδεψε σωστά στο τετ α τετ.       
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθρακικός βελτίωσε την εικόνα του κυρίως με την είσοδο του Δελή ωστόσο οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι η καλύτερη ομάδα του γηπέδου.
Παρ' ολ΄αυτά ο πολύ καλός Ματθαίου ήταν εκεί κάθε φορά που χρειάστηκε να αποσοβήσει τον κίνδυνο για την ομάδα του.
Προς το τέλος του αγώνα οι πράσινοι έδειχναν να προσπαθούν να πάρουν κάτι καλύτερο από το ματς ωστόσο οι δύο ομάδες αρκέστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας.

Το ρολόι της αναμέτρησης:
11' Σουτ του Αμέτ μέσα από την μικρή περιοχή μετά από κόρνερ πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

22' Μεγάλη ευκαρία για τους γηπεδούχους όταν ο Αμέτ πέρασε την μπάλα στον Παλτζή ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Ματθαίου που όμως έκανε καλή έξοδο και του έκλεισε το οπτικό πεδίο με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να σκοράρει.

27' Σουτ του Κολούκ Χασάν από τα δεξιά δεν μπόρεσε να μπλοκάρει ο Ματθαίου με τους αμυντικούς των πρασίνων να διώχνουν τελικά σε κόρνερ.

39' Σουτ του Γεωργουσόπουλου εκτός περιοχής πέρασε λίγο αουτ.

47' Τετ α τετ του Παλτζή σταμάτησε ο Ματθαίου με δυσκολία.

77' Ο Ματθαίου πρόλαβε τον Αμέτ πριν σουτάρει στο τετ α τετ.

89' Σε κόρνερ του Γιάζου δημιουργήθηκε μια μικρή σύγχυση στην περιοχή των γηπεδούχων ωστόσο η μπάλα τελικά απομακρύνθηκε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ένωση Ασωμάτων (Μεμέτ Οτζιάν): Ταουσάν, Μπαλτσή(46' Χαραλαμπίδης Δ.), Σαλήχ, Μεμέτ, Αμέτ Ι., Μουσταφά(76' Χασάν), Αμέτ Σ., Ιμπραήμ, Παλτζή, Χάτζογλου, Κολούκ Χασάν(63' Χαραλαμπίδης Ι.)
 
Πανθρακικός (Βαγγέλης Κυριαλάνης): Ματθαίου, Ντάβανος, Μούζας, Τσιλλακίδης(55' Αφεντουλίδης), Μπαξεβανίδης, Τσάμι(67' Δημόπουλος), Γιάζος, Αλεξόπουλος, Γεωργουσόπουλος(49' Δελής), Γρηγοριάδης, Χατζηιωαννίδης(79' Ανδρέου)

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής της Β΄κατηγορίας
ΠΑΕ Ποντίων-Αετός Μίσχου 0-3 α.α.
Ηρακλής Σαπών-ΑΟ Φιλία 2-1
Αγιοχώρι-Πόντος Κομοτηνής 6-1
ΑΟ Φαναρίου-Ελπίδες Κομοτηνής 3-1
ΑΟ Μύστακας-Ατσάλι Αρχοντικών 2-6
Βιστωνίδα Κοπτερού-Δόξα Υφαντών 2-0
Ένωση Ασωμάτων – Πανθρακικός 0-0
Ρεπο: ΑΕ Κομοτηνής
 
 Η Βαθμολογία μετά από 9 αγωνιστικές:
1.Πανθρακικός 20
2.Βιστωνίδα Κοπτερού 20
3.Ηρακλής Σαπών 18
4.Ένωση Ασωμάτων 14
5.Ατσάλι Αρχοντικών 14
6.ΑΟ Μύστακας 13
7.Αετός Μίσχου 13
8.ΑΟ Φαναρίου 13
9.Αγιοχώρι 11
10.ΑΟ Φιλία Κομοτηνής 10
11.Δόξα Υφαντών 10
12.ΑΕ Κομοτηνής 9
13.ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου 4
14.Πόντος Κομοτηνής 1
15.Ελπίδες Κομοτηνής -10
 
Info:
-Εκκρεμεί η απόφαση της ΕΠΟ για την έφεση της ΠΑΕ Ποντίων κατά της απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Θράκης για την κατοχύρωση του αγώνα ΑΠΣ Πανθρακικός-ΠΑΕ Ποντίων με 3-0 α.α. υπέρ της γηπεδούχου ομάδας.

-Ενωση Ασωμάτων και Ελπίδες Κομοτηνής ξεκίνησαν με -6.

-Ο ΑΣ Αγιοχωρίου έχει έναν μηδενισμό και -5 βαθμούς, οι Ελπίδες Κομοτηνής έχουν δύο μηδενισμούς και -4 βαθμούς, η ΠΑΕ Ποντίων έχει δύο μηδενισμούς.

-Εκκρεμεί η απόφαση της ΕΠΣ Θράκης για τον αγώνα ΠΑΕ Ποντίων-Αετός Μίσχου.

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι
κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.