ΑΟ Ορεστιαδας: Τιμαει τη μνημη των θυματων των Τεμπων και του Νικου Σαμαρα

Με αναφορά στην επετειακή εμφάνιση του συλλόγου

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση για να τιμήσει τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη αλλά και του «Αετού» του ελληνικού βόλεί Νίκου Σαμαρά προχώρησε ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας.

Ο Ακριτικός ιστορικός σύλλογος πρόσθεσε στα μανίκια των επετειακών τους εμφανίσεων μια στάμπα που αναφέρει «ΤΕΜΠΗ 2023» και συνοδεύεται από το σήμα του πένθους και το όνομα «ΣΑΜ 9» στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών και του Νίκου Σαμαρά.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: « Με σεβασμό στη μνήμη του ¨Αετού¨ του ελληνικού βόλεϊ Νίκου Σαμαρά και των 57 θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, η διοίκηση του συλλόγου, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές της ομάδας αποφάσισαν να αφιερώσουν την επετειακή εμφάνιση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας σε αυτούς.

Στο ένα πλευρό, το όνομα του αετού του ελληνικού βόλεϊ, του αθάνατου Νίκου Σαμαρά, τον άνθρωπο που «υπέγραψε» τις μεγάλες επιτυχίες του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας και  με τις επιδόσεις του και το πάθος του ενέπνευσε γενιές και γενιές για να ασχοληθούν με το αγαπημένο μας βόλεϊ και συνεχίζει να εμπνέει μέχρι σήμερα…

Στο άλλο πλευρό, το όνομα των Τεμπών, στο σημείο όπου στις 28 Φεβρουαρίου «έσβησαν» τα όνειρα 57 συνανθρώπων μας πρόωρα, στους οποίους θέλουμε να αποτίσουμε τον ελάχιστο φόρο τιμής και να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες τους!

Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας αποτελεί ένα εμβληματικό σωματείο της Θράκης, λίκνο του ελληνικού αθλητισμού και για τον λόγο αυτόν θέλουμε να αποδείξουμε πως η δράση μας δεν περιορίζεται στις 4 γραμμές του τάραφλεξ».

Ο ιστορικός σύλλογος της Ορεστιάδας, που έχει αγωνιστεί σε 4 ευρωπαϊκά Final-4 και σε τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος, με αυτήν την κίνηση έγραψε ιστορία και έδειξε δυναμικό «παρών».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.