Αντιδραση απο τον Αετο Μισχου για την αναβολη των αγωνων του Σαββατου στην ΕΠΣ Θρακης

«Παράλογη και κακόβουλη η απόφαση»

Αναβλήθηκαν το Σάββατο οι αγώνες της Α Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών με απόφαση της Ένωσης.

Ωστόσο η απόφαση δεν βρήκε σύμφωνα όλα τα Σωματεία.  Σε ανακοίνωσή του ο Αετός Μίσχου χαρακτήρισε παράλογη και κακόβουλη της απόφαση της ΕΠΣ επισημαίνοντας πως ο αγωνιστικός χώρος ήταν κατάλληλος για να διεξαχθεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας. Το Σωματείο στην ίδια ανακοίνωση αφήνει αιχμές για τον τρόπο που λαμβάνονται ανάλογες αποφάσεις και καταθέτει σειρά ερωτημάτων.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου:

«20 Ιανουαρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 20:00 το Δ.Σ. του Αετού Μίσχου συνεδρίασε έκτακτα στα γραφεία του Σωματείου που βρίσκονται στο χωριό Μίσχος με μοναδικό θέμα την παράλογη και κατά την άποψη μας κακόβουλη απόφαση της ΕΠΣ Θράκης για την ακύρωση των σημερινών ποδοσφαιρικών αγώνων λόγω κακοκαιρίας. 

Κατά την ώρα που ήταν να διεξαχθεί ο αγώνας, πριν αλλά και μετά αποδείξαμε με όλους τους τρόπους (φωτογραφία, βίντεο κτλ) ότι ο καιρός αλλά και ο αγωνιστικός χώρος ήταν απόλυτα κατάλληλος για να διεξαχθεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας. 

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχουμε  δίκιο, επίσης γνωρίζουμε ότι  θα μας πολεμήσετε επειδή αντιδρούμε, αλλά δεν θα σωπάσουμε πλέον. ΑΡΚΕΤΑ!

Αλλάζουμε όλο το τρόπο της ζωής μας για να κρατήσουμε ζωντανή αυτή την ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα με δεκάδες δυσκολίες αφιερώνοντας σημαντικό  χρόνο και κυρίως μένουμε μακριά από τις οικογένειες μας με την αγάπη του ποδοσφαίρου. Δεν  μπορούμε να αντιληφθούμε και να κατανοήσουμε  τέτοιες παράλογες αποφάσεις  παρά την ΑΡΝΗΣΗ ΜΑΣ . 

Ζητάμε άμεσα να μας απαντήσει η ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ στις παρακάτω ερωτήσεις που μας ενοχλούν.

  1. Τον κανονισμό και τον τρόπο για την αναβολή των αγώνων ;
  2. Από ποιους και από ποιες παρέες επηρεάζεστε πριν τις αποφάσεις σας ;
  3. Για πολλοστή φορά αποδείχθηκε ότι είστε εκτός ποδοσφαιρικού κλίματος. 
  4. Ενημερωθήκαμε ότι μερικοί παράγοντες της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ δεν είχανε τη γνώση για την αναβολή των αγώνων. Για τον λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε να μας γνωστοποιήσετε την ομόφωνη απόφαση σας.
  5. Από τις 20 Ιανουαρίου μέχρι τέλους της μεταγραφικής περιόδου θα ζητήσουμε να μας γνωστοποιήσετε τις μεταγραφές που θα κάνουν κυρίως οι ομάδες που βρίσκονται στην 7η θέση και κάτω . 
  6. Είχαμε αναφέρει προφορικά τα παράπονα μας για την κακόβουλη διαιτησία κάποιον αγώνων  που είχαν ως αποτέλεσμα την κλοπή τουλάχιστον 7 βαθμών από την ομάδα μας, για τον λόγο αυτό θα παρακαλέσουμε την ανάλυση των παρακάτω αγώνων. ΣΤΡΥΜΗ-ΜΙΣΧΟΣ, ΠΟΝΤΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ- ΜΙΣΧΟΣ ΜΙΣΧΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΑ και ΜΙΣΧΟΣ- ΠΟΛΥΑΝΘΟΣ.
  7. Μήπως έχουν παρθεί δίχως τη γνώση μας κάποιες αποφάσεις που προφανώς οδηγούν στην υποβίβαση της ομάδας μας;

Είμασταν έτοιμοι με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. να σας αφήσουμε στην ησυχία σας και να κάνατε ότι θέλετε με τις αγαπημένες σας  παρέες. ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΟΧΙ! Αυτή η ομάδα είναι ιστορική και αγωνιστική. Θα αγωνιστούμε λοιπόν μέχρι τέλους, παρά τις δυσκολίες.

Τέλος, παρακαλούμε  την ηθική προσπάθεια σας για το ερασιτεχνικό  ποδόσφαιρο του νόμου μας . Ο χρυσός κανόνας αυτού του περιβάλλοντος είναι η ύπαρξη των σωματείων και μετέπειτα των ομοσπονδίων».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.