«Ανοιγμα» στον κοσμο απο τον Πανθρακικο

Η εικόνα του γεμάτου ΔΑΚ Κομοτηνής στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος που έκρινε και την παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ είναι κάτι που στον Πανθρακικό θα ήθελαν να μη συμβαίνει μια φορά κάθε 5-6 χρόνια και μόνο στις περιπτώσεις που ένας αγώνας είναι αποφασιστικός για τη σωτηρία της ομάδας.
 
Καλώς ή κακώς, με λάθη και των δύο πλευρών, αφού σε τέτοιες περιπτώσεις δε γίνεται να φταίει μόνο ο ένας, ο κόσμος τα τελευταία χρόνια απομακρύνθηκε από την ομάδα και… βρέξει χιονίσει στις κερκίδες του ΔΑΚ βρίσκονταν περίπου 1.500 σταθεροί, αν εξαιρεθούν οι «εμπορικοί» αγώνες με τις ομάδας του τέως ΠΟΚ και της Θεσσαλονίκης.
 
Το γεγονός αυτό είναι μια «πληγή» του Πανθρακικού. Υπάρχει το παράδειγμα ομάδων όπως ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΣ Γιάννινα, που παίρνουν μεγάλη δύναμη από τον κόσμο τους. Υπάρχει και το παράδειγμα της Ξάνθης, που στο γήπεδό της έχει αντίστοιχη προσέλευση κόσμου, όμως εδώ μιλάμε για μια ομάδα που κοντεύει να συμπληρώσει τρεις δεκαετίας συνεχούς παρουσίας στη μεγάλη κατηγορία. Αντίθετα, ο Πανθρακικός τη νέα σεζόν θα παίξει μόλις για 6η χρονιά στη Σούπερ Λιγκ και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι ο κόσμος βαρέθηκε, ξενέρωσε απλά…
 
Η διοίκηση του Πανθρακικού, όμως, έχει διάθεση να «γυρίσει σελίδα» σε όλη αυτήν την ιστορία και να κάνει μια νέα αρχή στις σχέσεις της με τον κόσμο της ομάδας. Προς αυτήν την κατεύθυνση, μάλιστα, εκδόθηκε και μια ανακοίνωση, με την οποία η ΠΑΕ καλεί τους φιλάθλους να μοιραστούν μαζί της σκέψεις, ιδέες, προτάσεις, παρατηρήσεις και παράπονα, προκειμένου, αρχής γενομένης από τη νέα αγωνιστική περίοδο, το ΔΑΚ να έχει περισσότερους Πανθρακικούς!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός

Με την στήριξη σας φτάσαμε εδώ, με την στήριξη σας συνεχίζουμε!
 
Η ομάδα μας, η ομάδα της πόλης μας, μετά την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία και εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, σας θέλει συμμάχους. Βοηθήστε μας επικοινωνώντας μαζί μας για να εκφράσετε προτάσεις, ιδέες, παρατηρήσεις, παράπονα ώστε να ζήσουμε τις στιγμές του τελευταίου αγώνα με γεμάτο το ΔΑΚ.
 
Πάρε μέρος στην προσπάθεια… πάρε μέρος στην επιτυχία… Σας περιμένουμε!
 
***Οι προτάσεις καθώς και οι απαντήσεις μας σε αυτές θα δημοσιεύονται στο site και στη σελίδα στο Facebook. 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Ταχυδρομική διεύθυνση: Ηροδότου 28 Β Γραφεία ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Fax: 25310-84445
Official site:www.panthrakikos.com
e-mail: [email protected]
Official σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/Panthrakikos.Official

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.