Ανετη νικη για την Γρατινη στην επιστροφη Διγκα

Δόξα Γρατινής - Ορφέας Στρύμης 3-0 (+Video & Gallery)

 Το Σάββατο 24/2 διεξήχθη η αναμέτρηση ανάμεσα σε Δόξα Γρατινής και Ορφέα Στρύμης για την 18η αγωνιστική της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.
Στο γήπεδο του Κάλχα βρέθηκαν ελάχιστοι φίλαθλοι των δύο ομάδων λόγω και των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν.
Το ματς είχε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους γηπεδούχους καθώς σημαδεύτηκε από την επιστροφή του κ. Δίγκα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά από οχτώ χρόνια με στόχο φυσικά να οδηγήσει ξανά την ομάδα στην Γ' εθνική.
Η επιστροφή αυτή μάλιστα συνδυάστηκε με μια άνετη νίκη με 3-0 για τη Δόξα.
Το πιο σημαντικό όμως ήταν ότι η ομάδα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο αγωνιστικά μετά από καιρό θυμίζοντας την ομάδα που βλέπαμε στην αρχή της χρονιάς με τον καλό έλεγχο του παιχνιδιού και το σαφές πλάνο κατά την εκδήλωση επίθεσης.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις.
Η ομάδα της Γρατινής είχε τον έλεγχο του αγώνα ωστόσο η ομάδα του Ορφέα παρά την χαμηλή της θέση στη βαθμολογία στεκόταν πολύ καλά απέναντι σε έναν σαφώς ανώτερο αντίπαλο.
Η Δόξα τελικά βρήκε το γκολ στο 35' όταν σε κόρνερ του Κακουλίδη ο Μουζασβίλι βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή και έγραψε με όμορφο τρόπο το 1-0.
Το υπόλοιπο του πρώτου 45λέπτου δεν είχε κάποια σημαντική στιγμή.

 Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν το παιχνίδι.
Ήδη στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο Σεφκέτ  Σελήμ προσπάθησε με μακρινό σουτ να πιάσει στον ύπνο τον Νικολόπουλου ο οποίος λίγο πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή την έδιωξε σε κόρνερ.
Το 2-0 τελικά έγινε στο 61' όταν ο Σεφκέτ εκτέλεσε το κόρνερ και βρήκε τον Μουζασβίλι που ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά και διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα.
Ωστόσο η Δόξα δεν είχε διάθεση να αφήσει το πόδι από το γκάζι.
Συνέχισε να ελέγχει το ρυθμό και να απειλεί κυρίως με σέντρες και κόρνερ.
Το τρίτο γκολ ήρθε τελικά στο 81' από τον Σεφκέτ, τον κύριο εκφραστή των επιθετικών ενεργειών της ομάδας, με όμορφο σουτ λίγο έξω από την περιοχή.
Έτσι οι πράσινοι παραμένουν στην δεύτερη θέση και στο κυνήγι του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Το ρολόι της αναμέτρησης:
 
27' Σουτ του Κακουλίδη μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ.
35' ΓΚΟΛ Ο Κακουλίδης εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και βρήκε τον Μουζασβίλι  που με ωραία εκτέλεση έγραψε το 1-0 μέσα από την μικρή περιοχή.
46' Ο Σεφκέτ  Σελήμ λίγο έλειψε να βάλει ένα τρομερό γκολ καθώς αιφνιδίασε τον Νικολόπουλο με ένα μακρινό σουτ ωστόσο ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων την τελευταία στιγμή έδιωξε σε κόρνερ.
61' ΓΚΟΛ Ο Σεφκέτ εκτέλεσε το κόρνερ και πάλι ο Μουζασβίλι ανενόχλητος αυτή τη φορά πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα καθώς ο Νικολόπουλος δεν μπόρεσε να αποκρούσει.
67' Ο Μπόζης βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή μετά από σέντρα του Σεφκέτ αλλά δεν μπόρεσε να σημαδέψει καλά με το κεφάλι και έστειλε τη μπάλα άουτ.
81' ΓΚΟΛ Σουτ του Σεφκέτ έξω από την περιοχή κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 3-0.
87' Δυνατό σουτ του Παπαχρόνη έδιωξε με τα πόδια ο Νικολόπουλος.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δόξα Γρατινής:(Δίγκας)Μπουτσακτσή, Μαγκούτας, Τάτσιος, Μουζασβίλι, Ζουμπιάδης, Καμζέλας, Πασχάλης, Λεγάτος(85' Παπαχρόνης), Μπόζης, Κακουλίδης(79' Χατζίδης), Σεφκέτ Σελήμ

Ορφέας Στρύμης:(Κυνηγόπουλος) Νικολόπουλος, Σβυντρίδης(55' Κουτουλάκης), Βελαώρας, Καραγεωργίου, Κυνηγόπουλος, Μακρής, Παππάς, Γλαντζίνας, Μαυρόπουλος, Πολυχρονίδης(84' Νεστορίδης), Κωστάκης(79' Χαλβατζής)

Δηλώσεις Γιώργου Δίγκα – Προπονητής Δόξας Γρατινής

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.