«Αναβει» ξανα η δαδα του Πανθρακικου;

Ο απόηχος του ντέρμπι Πανθρακικός – Ελπίδα Σαπών

Ο Πανθρακικός πήρε το μεγάλο ντέρμπι της Α ΕΠΣ Θράκης, έχοντας πλέον το μυαλό του στα μπαράζ ανόδου και ο Γιώργος Μαυρίδης παραθέτει τα δικά του συμπεράσματα σχετικά με την Κυριακάτικη αναμέτρηση.  

  • Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αξίζουν συγχαρητήρια για το αγωνιστικό πάθος που επέδειξαν σε τόσο δύσκολο αγωνιστικό χώρο και κάτω από τόσο δύσκολες καιρικές συνθήκες.
  • Συγχαρητήρια για το γεγονός ότι δεν είχαμε κανέναν σοβαρό τραυματισμό και αυτό οφείλεται στο ότι αγωνίστηκαν δυνατά, αλλά σε καμία περίπτωση αντιαθλητικά, σεβόμενοι τον αντίπαλό τους.
  • Ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού που τελικά κέρδισαν το παιχνίδι και έδειξαν απίστευτη φυσική κατάσταση, σε ένα τόσο βαρύ τερέν.
  • Ένα μπράβο στο διαιτητή και τους βοηθούς του, που ήταν πραγματικά εξαιρετικοί σε μία τέτοια δύσκολη αναμέτρηση.
  • Το σεβασμό που επέδειξαν ο ένας αντίπαλος στον άλλο.
  • Το γεγονός – ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτο – το ότι την αναμέτρηση παρακολούθησαν μέσα σε βροχή, αέρα και παγωνιά πάνω από 600 φίλαθλοι, που στο τέλος χειροκρότησαν νικητές και ηττημένους. Και συγχρόνως με την παρουσία τους απέδειξαν την ποδοσφαιρική «δίψα» που έχουν οι Κομοτηναίοι και γενικότερα οι φίλαθλοι του Νομού μας (που είναι και ο μόνος Νομός από τη Θεσσαλονίκη έως τον Έβρο που δεν έχει ομάδα στη Γ ΄Εθνική).
  • Άξιο αναφοράς – επίσης – το οτι στον αγώνα παραβρέθηκαν και ποδοσφαιριστές, καθώς και φίλαθλοι από τους Νομούς Ξάνθης και Έβρου, που όπως μας είπαν δεν μετάνιωσαν που ήρθαν και απόλαυσαν ένα πολύ καλό ποιοτικά παιχνίδι, για δεδομένα κατηγορίας τοπικού πρωταθλήματος.
  • Τέλος το ότι είδαμε απλούς φιλάθλους, αλλά και επιχειρηματίες της Κομοτηνής, που είχαμε να τους δούμε πάνω από μία πενταετία στις κερκίδες του ΟΠΑΠ ΔΑΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (έτσι είναι και η επίσημη ονομασία του σταδίου). Αυτό μήπως σημαίνει και το – εκ νέου – άναμμα της δάδας του Πανθρακικού; Ας μην βιαστούμε. Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος και λίγο πριν την έναρξη των μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική θα επανέλθω με κάποιες ιδιαίτερες επισημάνσεις και εκτιμήσεις. Αυτά λίγο μετά το Άγιο Πάσχα.

Γιώργος Μαυρίδης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.