Αναρριχηση για παιδια διοργανωνει ο Δρομεας Θρακης

Στο αναρριχητικό πεδίο Στρύμης την Κυριακή 18 Ιουλίου

Οι μικροί φίλοι του Δρομέα Θράκης θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν από πρώτο χέρι την μαγεία της αναρρίχησης σε φυσικό τερέν την Κυριακή 18 Ιουλίου.

Έχοντας κοντά τους για υποστήριξη και ασφάλεια τους καλύτερους του είδους θα σκαρφαλώσουν στα βράχια του αναρριχητικού πεδίου Στρύμης, στην περιοχή των Σαπών, αναπτύσσοντας δεξιότητες που μόνο η αναρρίχηση μπορεί να προσφέρει τόσο άμεσα.

Υπεύθυνος αναρρίχησης ο Αρχοντής Εξακοΐδης (Εκπαιδευτής αναρρίχησης και οδηγός βουνού  Ε.Ο.Ο.Α. με πολύχρονη εμπειρία στον Ε.Ο.Σ. Κομοτηνής ) και φυσικά η ορειβάτης και αναρριχήτρια Κική Τσακαλδήμη.

Με αυτόν τον τρόπο ο Δρομέας Θράκης δίνει την ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας 9-14 ετών να εξασκηθούν στη διαχείριση του φόβου, στην επίλυση προβλημάτων, στη συγκέντρωση και την επιμονή για την επίτευξη ενός στόχου, καλλιεργώντας παράλληλα την αυτοπεποίθηση τους, το αίσθημα της ευθύνης και της προστασίας του εαυτού τους. Και όλα αυτά πάντα με ασφάλεια και χαρά.

Το αναρριχητικό πεδίο της Στρύμης έχει ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές για αρχάρια παιδιά. Ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί έχει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ενώ θα τηρηθούνε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή διασποράς του Covid19.

Κάντε εγκαίρως την κράτησή σας καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε διαφορετικά γκρουπ παιδιών (κάθε γκρουπ θα περιλαμβάνει περίπου 6-7 παιδία) και θα διαρκέσει συνολικά 1ώρα/γκρουπ.

Πώς θα φράσετε στο σημείο

Για το σημείο συνάντησης ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

Από Αλεξανδρούπολη, βγαίνουμε από την Εγνατία οδό προς Σάπες, με κατεύθυνση προς Μαρώνεια και στην συνέχεια προς Κρωβύλη. Εκεί ακολουθούμε την πινακίδα με κατεύθυνση προς Κομοτηνή, φτάνοντας στο χωρίο Διώνη και τελικά στο χωρίο Στρύμη. Επί του αγροτικού δρόμου θα δείτε την καφέ πινακίδα που λέει προς αναρριχητικό πεδίο και θα υπάρχουν εθελοντές για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Info

Ώρα έναρξης πρώτου γκρουπ :9πμ
Κόστος: 10 ευρώ το κάθε παιδί
Τη δράση του Δρομέα Θράκης συνδράμει η Ελληνική Ομάδα διάσωσης Τμήματος Ροδόπης.
Δηλώστε συμμετοχή στην σελίδα του Δρομέας Θράκης, στην ειδική φόρμα:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfGZYjNiV8IqsZ8UFcZx9FJmRj47XUPvCUUiX5bq-lJY1wa-w/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Εξοπλισμός: Αθλητικά παπούτσια και καλή διάθεση! Μην ξεχάσετε το καπέλο σας , νερό και ίσως ένα μικρό σνακ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.