Ανακαταταξεις στην πρωτη εξαδα μετα την ηττα της Δοξας Ν. Σιδηροχωριου

14η Αγωνιστική Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης

Με την 14η αγωνιστική συνεχίστηκε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου το πρωτάθλημα της Α΄ ερασιτεχνικής  κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.
 
Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Κοσμίου εύκολα  πήρε τρείς βαθμούς, καθώς έπαιζε με την Ένωση Ασωμάτων που αποχώρησε από το πρωτάθλημα  και έτσι ξεκούραστος θα πάει στο ντέρμπι κορυφής της επόμενης αγωνιστικής με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.
 
Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, το οποίο ήταν μόνο στα χαρτιά τελικά, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου επικράτησε με 1-4 εκτός έδρας της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου και με ανεβασμένη ψυχολογία και χωρίς απώλειες βαθμών πηγαίνει στο ντέρμπι κορυφής την επόμενη αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Η ομάδα του Ιάσμου,  αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 9΄με κεφαλιά του Αλεξακούδη,  αντέδρασε άμεσα ισοφαρίζοντας αρχικά με τον Χατζητουλούση στο 12΄ και με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μυστρίδη πήρε προβάδισμα στο 15΄.  Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι απείλησαν ελάχιστα σε αντίθεση με τον Μέγα Αλέξανδρο  που πέτυχε άλλα δύο τέρματα με τους  Αντωνιάδη και Χατζητουλούση.
 
Την τρίτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου έπιασε η Ελπίδα Σαπών, που στο τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή επικράτησε με 0-4.
 
Μόνη της στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκε η Δόξα Γρατινής η οποία πέτυχε σημαντικό διπλό μέσα στον Σώστη  επί της Δόξας  με 1-3. Η Δόξα Σώστη τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίχτες, έχοντας  παράπονα από τη διαιτησία.
 
Σημαντικό διπλό για είσοδο στην εξάδα πέτυχε ο Σπάρτακος  Αγίων Θεοδώρων που επικράτησε μέσα στη Στρύμη του Ορφέα με σκορ 0-1.
 
Τέλος στην Αίγειρο μπορεί ο Ορφέας Ξυλαγανής  να βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Αστέρα με γκολ του Ραμαντάνη,  ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά  με τον  Οσμάν Χασάν και να πάρει την ισοπαλία 1-1 που τον διατηρεί εντός εξάδας.  

Αναλυτικά τα αποτελέσματα  της 14ης αγωνιστικής

 

Ορφέας Στρύμης  – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων  0-1
Δόξα Σώστη – Δόξα Γρατινής 1-3
Ηρακλής Σαπών – Ελπίδα Σαπών  0-4
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου  1-4
Αστέρας Αιγείρου  – Ορφέας Ξυλαγανής 1-1
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Ένωση Ασωμάτων 3-0 (α.α.)

 

Η βαθμολογία μετά από 14 αγωνιστικές

 

1 ΠΑΟΚ Κοσμίου 36
2 Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 34
3 Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 30
4 Ελπίδα Σαπών 30
5 Δόξα Γρατινής 24
6 Ορφέας Ξυλαγανής 22
7 Σπάρτακος Αγίων  Θεοδώρων 19
8 Αστέρας Αιγείρου 15
9 Δόξα Σώστη 14
10 Ορφέας Στρύμης 10
11 Ηρακλής Σαπών 0
12 Ένωση Ασωμάτων Αποχώρησε

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.