Αν εχεις Καραπατσιο διαβαινε…δευτερος!

Α.Ο. Μεσσούνης - Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-2 (+Gallery)

Το μεσημέρι του Σαββάτου, στο γήπεδο του Μεσοχωρίου, ο Α.Ο Μεσσούνης υποδέχτηκε την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Θράκης, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με 0-2 χάρη σε δύο προσωπικά τέρματα του Καραπάτσιου (21', 72') “σκαρφαλώνοντας” έτσι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου της Μεσσούνης το παιχνίδι διεξήχθη στο Μεσοχώρι με τους 40 περίπου φίλους των δύο ομάδων να γίνονται μάρτυρες ενός αρκετά σκληρού παιχνιδιού με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και πλήθος προσωπικών μονομαχιών.

Οι δύο ομάδες μπήκαν με αρκετή διάθεση στην αναμέτρηση με τον Μέγα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων ωστόσο να μην απειλεί σημαντικά του καλά οργανωμένους γηπεδούχους.
Στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης ο εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα, Μπερτράν Ρομπέρ, “ζάλισε” τον προσωπικό του αντίπαλο και με ωραία παράλληλη πάσα από τα αριστερά έδωσε ωραία ασίστ στον Καραπάτσιο που από κοντά δεν λάθεψε και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι παρά την φανερή απογοήτευση δεν παράτησαν το παιχνίδι και δημιούργησαν κάποιες καλές στιγμές, ωστόσο η έλλειψη καθαρού μυαλού τους στέρησε την επίτευξη κάποιου τέρματος και ο Ίασμος με υπομονή στο παιχνίδι του κατάφερε να “κλειδώσει” τη νίκη πετυχαίνοντας στο 71' και δεύτερο γκολ με τον Mvp της αναμέτρησης, τον Σάκη Καραπάτσιο.
 
Πολλά παράπονα για την διαιτησία του κ.Παπαγεωργίου εξέφραζαν κατά τη διάρκεια του αγώνα οι άνθρωποι των γηπεδούχων.
Η αλήθεια είναι πως μετά το παιχνίδι ανάμεσα στην Δόξα Σώστη και τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, ο συγκεκριμένος διαιτητής πραγματοποίησε ακόμη μία κακή διαιτησία καθώς έκανε αρκετά λάθη που αποσυντόνισαν τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.
Μετά τη νίκη αυτή ο Μέγας Αλέξανδρος πέρασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 45 βαθμούς, εκμεταλλευόμενος την λευκή ισοπαλία της Γρατινής στο γήπεδο του Σώστη.

Το ρολόι της αναμέτρησης:
7' Δυνατό σουτ του Γιαννακιτσίδη, το οποίο περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πριτσίδη.
17' Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Πετρίδη να βγαίνει σε τετ α τετ απέναντι από τον Παπουτσίδη με το τελείωμα του πρώτου να μην είναι καλό και να καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
21' ΓΚΟΛ. Ωραία ενέργεια του Ρομπέρ από τα αριστερά με τον Γάλλο επιθετικό να δίνει πάρε – βάλε πάσα στον Καραπάτσιο που από κοντά έγραψε το 0-1.
36' Σουτ του Καραπάτσιου με την μπάλα να καταλήγει λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πριτσίδη.
44' Κόρνερ του Ρομπέρ με τον Καραπάτσιο να “πιάνει” όμορφο γυριστό σουτ και την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.
58' Ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Γιαννακιτσίδη με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πριτσίδη.
73' ΓΚΟΛ. Σέντρα του Ρομπέρ από τα αριστερά με τον Καραπάτσιο να υποδέχεται ωραία την μπάλα και με δυνατό σουτ να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΟ Μεσσούνης: Πριτσίδης, Κυριακίδης, Θεοδωρίδης, Λυμπερακάκης, Κουτρουλός, Σκάμνος(66' Ιωαννίδης), Πετρίδης,Κουρβάτης(46' Κολάτσος), Σωκράτους, Κουσάνδας, Ιωάννου.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου: Παπουτσίδης, Αμοιρόπουλος(81' Μυλωνάς), Βιόπουλος, Χουσεΐν, Λειβαδιώτης, Ντεμιρτσίδης, Αχμέτ(81' Μπιλμπίλης), Γιαννακιτσίδης(71' Χιλμί Χουσεΐν), Καραπάτσιος(75' Κωστίδης), Αντωνιάδης, Ρομπέρ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.