Ακομα τρια μεταλλια για την Κομοτηνη απο το τμημα παλης του ΑΣ Δημοκριτειο

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης U11 και U13 2021 στην Λάρισα

Στα τέλη του Οκτωβρίου, οι αθλητές του Τμήματος Πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο, έδειξαν πως το άθλημά τους έχει σημαντικές δυνατότητες στην Κομοτηνή, συνεχίζοντας να φέρνει σημαντικές διακρίσεις σε αυτή.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης U11 και U13 2021 που πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα, οι μικρότεροι αθλητές του έδειξαν πως έχει και μέλλον, επιστρέφοντας με 3 μετάλλια, ένα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο.

Στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας ταξίδεψαν τέσσερις αθλητές, στους U11 ο Αλέξανδρος Τίτσιος που ήταν 7ος και ο Κώστας Αναστασιάδης που πήρε το χάλκινο μετάλλιο, και στη μεγαλύτερη κατηγορία ο Θεόδωρος Τρίτσκας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και ο Αθανάσιος Πάτσος, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Οι αθλητές πήγαν αρκετά καλά, σημείωσε ο προπονητής κ. Θόδωρος Καρυπίδης, με τους μικρούς αθλητές να δείχνουν πως έχουν αρχίσει να βελτιώνονται, παρά τις δυσκολίες που είχαν την προηγούμενη περίοδο με την έλλειψη προπονήσεων λόγω πανδημίας.

Αν συνεχίσουν κανονικά τις προπονήσεις, και δεν κλείσουν ξανά την παλαίστρα, τότε θα μπορέσουν να κάνουν σημαντική πρόοδο μέσα στη χρονιά.

Όλες αυτές οι επιτυχίες που έφεραν οι παλαιστές στην πόλη, δεν θα ήταν δυνατόν να γίνουν χωρίς τους χορηγούς τους, που βοηθούν εδώ και χρόνια το τμήμα να έχει παρουσία σε πρωταθλήματα και τουρνουά τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Για αυτό και ο κ. Καρυπίδης απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Τυροκομικά Δουκίδης, το AVIN του Μάρκου Γραμμενίδη, των Φώτη Γεωργιάδη, το κατάστημα Κονκασέ του Παντελή Πιλικίδη, το ΚΤΕΛ Ροδόπης, το Μικέλ αλλά και το εμπόριο παγακιών του Χρήστου Κωστάκη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.