Ακαδημια Πανθρακικου: Αποχωρησεις αλλα και ηχηρες προσθηκες στο προσκηνιο

Μπάμπης Σακάρης: «Συγκριτικό πλεονέκτημα της ομάδας οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου»

Αρκετά διαφοροποιημένο αναμένεται να είναι το πρόσωπο των ακαδημιών του Πανθρακικού τη νέα χρονιά καθώς αποχώρησαν 4 προπονητές και είναι «στα σκαριά» η συμφωνία με άλλους 3 και έναν καταξιωμένο τεχνικό διευθυντή.

Συγκεκριμένα αποχώρησαν 4 προπονητές ενώ βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο οι συζητήσεις με προπονητές για την ανάληψη πόστου στις ακαδημίες της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μπάμπης Σακάρης αφού ευχαρίστησε για την προσφορά τους στο σύλλογο τους Φώτη Κωνσταντινίδη, Νετζατή Απτουραχήμ και Γιώργο Κασσιτερίδη, στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, που αποτελούν πηγή έμπνευσης για την προπόνηση των μικρών παιδιών και την χαλάρωση των γονέων ενώ δεν έκρυψε την πεποίθηση του πως ο νέος τεχνικός κ. Αποστολίδης θα βρίσκεται σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με όλους τους προπονητές ώστε να παρακολουθεί την εξέλιξη των μικρών άσων της ομάδας της Κομοτηνής! Τέλος αποκάλυψε πως σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις και για αυτό το πολύ σημαντικό κομμάτι του Πανθρακικού, όπου θα δοθεί φέτος ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.