«Αυτοκτονια» για την Κ21 της ΑΕ Κομοτηνης

Ηττήθηκε με 3-2 από τον Αριστοτέλη Σκύδρας παρότι προηγήθηκε με 1-2 σετ και 5-11 στο τέταρτο

Ιστορική ευκαιρία για πρόκριση έχασε η Κ21 της ΑΕ Κομοτηνής , καθώς ηττήθηκε με 3-2 από τον τοπικό Αριστοτέλη στη Σκύδρα. Η ομάδα του Κώστα Δεληγιαννίδη παρά την ανωτερότητα της στο παρκέ και παρότι έπαιζε καταπληκτικό βόλεϊ ανα διαστήματα, βγάζοντας στο γήπεδο ότι γίνεται στις προπονήσεις στα τελευταία δύο σετ αδίκησε τον εαυτό της. Συγκεκριμένα στα μέσα του τέταρτου σετ η ομάδα υπέστη αγωνιστική καθίζηση χάνοντας το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Μπορεί το πρώτο σετ να κατέληξε στους γηπεδούχους με 25-23 αλλά η συνέχεια άνηκε στους «Κιτρινόμαυρους».  Το 20-25 του δεύτερου σετ ήρθε φυσιολογικά βάσει της εικόνας ενώ στο τρίτο σετ παρά το μπλακ-άουτ στα μέσα του (19-14) σημειώθηκε τρομερή ανατροπή με 27-29, που ήταν το σκορ που ολοκληρώθηκε το τρίτο σετ.

Η ΑΕ Κομοτηνής μπήκε με κεκτημένη ταχύτητα και στο τέταρτο σετ, προηγούμενη με 5-11 ωστόσο η Σκύδρα αντέδρασε και μείωσε σε 9-11 ενώ πήρε προβάδισμα στα μέσα του σετ με 16-14, το οποίο διατήρησε μέχρι τέλους οδηγώντας το παιχνίδι στο τάι μπρέικ με 25-23.

Εκεί η κούραση και η νευρικότητα κατέβαλε τους «Κιτρινόμαυρους» χάνοντας το τάι μπρέικ με 15-9 και μαζί το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.

Η ήττα δεν «αμαυρώνει» την πορεία της ομάδας της Κομοτηνής και την προσπάθεια των αθλητών και του προπονητή της αντίθετα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια , την πρόοδο και την σκληρή δουλειά.

Θυμηθείτε την αναμέτρηση μέσα από το Live πατώντας ΕΔΩ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.