Αφησαν τις μπαλες και επιασαν τα πινελα στην ΑΕ Κομοτηνης

Διαγωνισμό ζωγραφικής διοργανώνει η ομάδα της Κομοτηνή με θέμα το μπάσκετ και τον αθλητισμό

Πλησιάζουμε στην συμπλήρωση περίπου 3 μηνών από την ημέρα που ουσιαστικά μπήκε «λουκέτο» στον αθλητισμό της Ροδόπης και της χώρας γενικότερα. Για τον λόγο αυτό, οι σύλλογοι προσπαθούν να βρουν τρόπους να κρατήσουν «ζεστά» τα παιδιά ώστε να μην χάσουν την επαφή τους με το αγαπημένο τους άθλημα.

Πάνω σε αυτήν την σκέψη οι ιθύνοντες της μπασκετικής ΑΕ Κομοτηνής καλούν τα παιδιά των ακαδημιών να ζωγραφίσουν σχετικά με την αγαπημένη τους συνήθεια, το μπάσκετ.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση  «Θέλοντας να δώσουμε χρώμα στο γκρίζο των ημερών καλούμε όλα τα παιδιά των ακαδημιών μας να παρουν μολύβι και μπογιές και να μας στείλουν την Ζωγραφιά τους που να έχει θέμα το μπάσκετ και την ΑΕ Κομοτηνής.

Στείλτε τις ζωγραφιές σας για να κοινοποιηθούν, είτε με mail στo [email protected] ή στην σελίδα της ομάδας μας (πατώντας ΕΔΩ).

Ολοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα σε σχετική εκδήλωση που θα γίνει μολις ευνοησουν οι συνθήκες ενώ κατόπιν κλήρωσης κάποιοι τυχεροί θα κερδίσουν μπασκετικά δώρα. Λήξη υποβολής συμμετοχών: 25 Ιανουαρίου».

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.