Αφιερωμενοι στη μνημη του Ερμη Θεοφανη Θεοχαροπουλο οι αγωνες OPEN climbing του ΕΟΣ Κομοτηνης

Πρώτης τάξεως ευκαιρία για γνωριμία με το άθλημα της αγωνιστικής αναρρίχησης

Στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή, Ερμή Θεοφάνη Θεοχαρόπουλο θα είναι αφιερωμένοι οι αγώνες Αναρρίχησης που διοργανώνει ο ΕΟΣ Κομοτηνής την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου και ώρα 10.00 στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Λυκείου και 2ου ΕΠΑΛ.

Όπως επισημαίνει ο Σύλλογος «παρά τη βαθιά θλίψη, αποφασίσαμε οι αγώνες να πραγματοποιηθούν και να αφιερωθούν στη μνήμη του αδικοχαμένου αγαπημένου μας αθλητή αγωνιστικής αναρρίχησης, ως ελάχιστη ένδειξη της αγάπης μας προς αυτόν και την οικογένειά του». 

Να υπενθυμίσουμε πως ο ορειβατικός σύλλογος της Κομοτηνής στο πλαίσιο ανάπτυξης του αθλήματος της Αναρρίχησης έχει ως στόχο να διοργανώσει μια σειρά εκδηλώσεων. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και οι αγώνες της Κυριακής που έχουν τον χαρακτήρα των αγώνων γνωριμίας με την Αγωνιστική αναρρίχηση.  Στους Διασυλλογικούς αγώνες της Κυριακής είναι ευκαιρία μικρή και μεγάλοι, χωρίς αθλητικό δελτίο να αναρριχηθούν στη πίστα της Κομοτηνής στις κατηγορίες OPEN. 

Η μέχρι τώρα συμμετοχή αθλητών έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες του συλλόγου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση απευθύνεται σε ηλικίες από 6 ετών και πάνω και ο Ε.Ο.Σ. Κομοτηνής σε συνεργασία με την ΕΟΔ Ροδόπης έχει προβλέψει ώστε να υπάρχει και μικρή πίστα αναρρίχησης για τις μικρότερες ηλικίες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.