«Αετος» ηταν ο Πανθρακικος στο Μισχο

Επικράτησε με 7-0 της τοπικής ομάδας και παρέμεινε στην κορυφή

Σαν αετός πέταξε ψηλά και με ευκολία ο Πανθρακικός κέρδισε τον φιλότιμο Αετό Μίσχου με 0-7. Έτσι με το σκορ αυτό παραμένει πρώτος, ενώ συγχρόνως έχει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα γκολ της αναμέτρησης

Το 0-1 έγινε στο 11΄με αυτογκόλ του Μουσταφά Ογούζ και το 0-2 στο 36΄μετά από κόρνερ του Αρετά και κεφαλιά του Σμάλη. Με το σκορ αυτό τελείωσε και το ημίχρονο . Στο β΄ μέρος το 0-3 πέτυχε στο 59΄ο Αρετάς με εκπληκτικό σουτ και και το 0-4 στο 61′ ο Βάσκος με πλασέ από μεταβίβαση του Αρετά.

Τα υπόλοιπα τρία τέρματα των νικητών σημειώθηκαν μέσα σε τρία λεπτά. Συγκεκριμένα, στο 89΄με έξοχο σουτ του Φουρλατάρα, στο 90΄με ανεπανάληπτο εξαιρετικό σουτ και πάλι του Φουρλατάρα και στο 90+1 από το νεαρό Μπεναβέλη με σουτ. Αξίζει να σημειωθεί πως το γκολ του Αρετά και το 2ο του Φουρλατάρα είναι ίσως από τα καλύτερα φετινά και όχι μόνο.

Εκτός από τα γκολ αξίζει να τονίσουμε το κάθετο δοκάρι του Πανθρακικού στο 56΄ από τον Δραγανίδη, ενώ μεγάλες ευκαιρίες έχασαν οι Φουρλατάρας στο 15΄, Βάσκος στο 22΄ , 68΄και 71΄

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως από το 77΄ο Μίσχος έπαιζε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Ασλαμαζίδη.

Κορυφαίοι των νικητών αναμφίβολα οι Αρετάς με ένα γκολ και δύο ασίστ και Φουρλατάρας, καθώς και για μία ακόμη φορά ο νεαρός Σμάλης, χωρίς να υστερήσει κανείς από τους υπόλοιπους 13 που αγωνίστηκαν με τους «Πράσινους». Η μαχητική ομάδα του Αετού είχε καλύτερους τους Παναγιωτίδη, Δημόπουλο και Μουσταφά Ισμαήλ. Πολύ θετικό το γεγονός ότι την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 150 φίλαθλοι, που στο τέλος χειροκρότησαν νικητές και ηττημένους.

Διαιτητής ήταν ο Δρακίδης και συνεργάτες του οι Κελεσίδης και Κοτσαρίδης, οι οποίοι πέτυχαν απόλυτα στο έργο τους.

ΑΕΤΟΣ ΜΙΣΧΟΥ (Τσιμπουργκένης): Παναγιωτίδης (81΄Αδήλ Μπερτού), Δημόπουλος, Ιμπραήμ Μουλεζήμ (54΄ Πολιτίδης), Αμέτ Μπερκέ, Μοσταφά Ισμαήλ, Λουκίσας, Μουσταφά Γκιορκέμ, Μουσταφά Ογούζ (54΄Αδήλ Μπερκέ), Χατζάκης, Ομέρ Εμρέ (67΄ Αλή Νιαζή), Ασλαμαζίδης

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης): Κεχαγιάς, Τσώλας (67΄ Τζελέπης), Γκουτάκης (67΄Σπυριάδης), Σιδηρόπουλος, Καλογρανάς, Σμάλης (72΄Τσιτλαχίδης), Φουρλατάρας, Βελή Μεμέτ Χακάν, Βάσκος (72΄Μπεναβέλης), Δραγανίδης, Αρετάς (67΄Μαγκαφίνης).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.