ΑΕ Κομοτηνης: Ο απολογισμος για το 2022

Αλλαγή φιλοσοφίας μετά τον υποβιβασμό από την Pre League

Το 2022 ήταν μια δύσκολη σεζόν – βάσει αποτελεσμάτων – για την Αθλητική Ένωση Κομοτηνής καθώς υποβιβάστηκε από την Pre League ωστόσο η Κ21 έδειξε πως υπάρχει μέλλον στο βόλεϊ της πόλης μας!

Η ομάδα του Ηλία Κρεούζη λύγισε από μία σειρά προβλημάτων καθόλη τη διάρκεια της σεζόν και έτσι αποχαιρέτησε τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ. Η επιστροφή στην Α2 βρήκε τον Ανέστη Γιαννακόπουλο στα ηνία και ένα ανταγωνιστικό ρόστερ που στόχο έχει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Η ΑΕ Κομοτηνής αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΘΡ ΑΝΜΑΚ γυναικών αλλά δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την Α2 στα μπαράζ ανόδου.

Τέλος, μήνυμα αισιοδοξίας ήρθε από την Κ21 της ΑΕ Κομοτηνής υπό των οδηγιών του Κώστα Δεληγιαννίδη που συμμετείχε στο Final -4 μετά από επική πρόκριση επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης σε ένα τουρνουά γιορτή που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου με τη συμμετοχή του Πήγασου Πολίχνης (κατέκτησε το πρωτάθλημα), του Μίλωνα και του Ιωνικού!

Παράλληλα συνεχίζεται αμείωτο το ενδιαφέρον για τις ακαδημίες με στόχο να ασχοληθούν όλο και περισσότερα παιδιά με το βόλεϊ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.