ΑΕ Κομοτηνης – Μακεδονικος: Το εκτο σετ

Οι δηλώσεις των προπονητών

Η ΑΕ Κομοτηνής έφτασε κοντά στην ολική ανατροπή, δεν τα κατάφερε ωστόσο τουλάχιστον κρατάει τον έναν βαθμό. Το παιχνίδι ανέλυσαν στην καμερα της Lega TV o προπονητής της ΑΕ Κομοτηνής Σταύρος Καβαρατζής και ο προπονητής του Μακεδονικού Λάμπης Μπαμπαλιούτας.

Σταύρος Καβαρατζής: «Μετά από 3 ώρες αγώνα, ο κόσμος ευχαριστήθηκε ένα πολύ καλό παιχνίδι βόλεϊ. Δεν μπήκαμε καλά στα πρώτα δύο σετ και δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί. Με εσωτερικές αλλαγές, γυρίσαμε το ματς, ωστόσο με δικά μας λάθη χάσαμε το τάι μπρέικ. Κρατάμε το βαθμό και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλεια. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στη ΧΑΝΘ χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Λάμπης Μπαμπαλιούτας: «Οι φίλαθλοι απόλαυσαν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Είχαμε καλή απόδοση στα πρώτα δύο σετ. Μετά για κάποιον λόγο πέσαμε. Στο τέλος κέρδισε ίσως ο πιο τυχερός. Το βόλεϊ δεν τελειώνει αν δεν φτάσουμε στον τελευταίο πόντο. Έχουμε μία νεανική ομάδα, επενδύσαμε στα νεαρά παιδιά, θέλουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή και στη συνέχεια να παίξουμε όμορφο βόλεϊ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.