ΑΕ Κομοτηνης και ΓΑΣ Κομοτηνη αναμετρωνται για τον τιτλο του «αφεντικου» της πολης

16η Αγωνιστική Γ΄Εθνικής μπάσκετ ανδρών

Το μεγάλο μπασκετικό  ντέρμπι της πόλης μεταξύ ΑΕ Κομοτηνής και ΓΑΣ Κομοτηνή δεσπόζει στην 16η αγωνιστική της Γ΄εθνικης ανδρών. Ένα παιχνίδι που προκαλεί το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου της Κομοτηνής που αναμένεται να κατακλείσει το κλειστό γυμναστήριο της πόλης για να παρακολουθήσει πραγματικά δύο πολύ αξιόλογες ομάδες.
 
Η ΑΕ Κομοτηνής πρωταγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα, ούσα στη 2η θέση της βαθμολογίας μαζί με Παναθλητικό και Χαλκηδόνα, καίγεται για τη νίκη που θα τη διατηρήσει σε τροχιά ανόδου.
Για την  τυπικά γηπεδούχο  ΑΕ Κομοτηνής ο Σωτήρης Κοκκινόπουλος  θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίχτες του καθώς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τραυματισμούς.
 
Από την άλλη ο ΓΑΣ Κομοτηνή, ο οποίος έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία θα αγωνιστεί για την βαριά φανέλα, για το γόητρο και την μεγάλη ιστορία του. Αγωνιστικά βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση κάτι που απέδειξε την προηγούμενη αγωνιστική που κέρδισε τον Ζέφυρο με 78-68 καταγράφοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του. Ο Νεοκλής Λεμονίδης το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι ο τραυματίας  Βελή που θα είναι στον πάγκο  και αν παρουσιαστεί μεγάλη ανάγκη ίσως να χρησιμοποιηθεί. 

Οι διαιτητές της αναμέτρησης 

Διαιτητές του μεγάλου ντέρμπι θα είναι οι Παπαγερίδης και Ντούρας. 

Λαχειοφόρος αγορά με δώρο ένα τάμπλετ 

Κατά την είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου θα υπάρχουν λαχνοί του ενός ευρώ με δώρο ένα τάμπλετ.
Η κλήρωση θα γίνει στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα  της 16ης αγωνιστικής 

ΠΟ Νέων Μουδανιών-Μακεδονικός
Ζέφυρος-Αστέρας Καβάλας
ΑΕ Κομοτηνής-ΓΑΣ Κομοτηνή
Αγία Βαρβάρα-ΠΚ Νεάπολης
Χαλκηδόνα-Παναθλητικός-Πειραματικό
Μαντουλίδης-Ικαροι Σερρών
Ορφέας Ν. Σκοπού-Ιωνικός

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.