ΑΕ Κομοτηνης: Εντονη κινητοποιηση για το ντερμπι με τον Αθλο Ορεστιαδας

Το κλειστό του 2ου Λυκείου αναμένεται να προσελκύσει την φίλαθλη κοινότητα της Ροδόπης

Το Σάββατο στις 18:00 η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής υποδέχεται τον Άθλο Ορεστιάδας, μία ομάδα που οι αναμετρήσεις μαζί της έχουν πάντα ξεχωριστό ενδιαφέρον και μεγάλη ένταση.

Ο Ηλίας Κρεούζης την Δευτέρα συνεχάρη τους αθλητές του για τη νίκη, ωστόσο εξέφρασε την πεποίθηση του πως η ομάδα μπορεί να παίξει ακόμα πιο όμορφο βόλεϊ. Σε αυτό μπορεί να συμβάλει και ο αντίπαλος του Σαββάτου, ο Άθλος, που διαθέτει πολύ δυνατό ρόστερ και παίχτες επιπέδου Α1 όπως οι Ριζόπουλος, Γκιγιέρμε, Γουίντσον. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ξεκίνησε με 3 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ο κόσμος της ΑΕΚ ζεστάθηκε μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη και αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο το κλειστό του 2ου Λυκείου, καθώς πρόκειται για μία μεγάλη Θρακιώτικη μονομαχία.

Ο Άθλος Ορεστιάδας αποτελεί μία νεοσύστατη ομάδα, καθώς ιδρύθηκε το 2015 και έχει αφήσει ήδη το στίγμα του καθώς έχει θέσει ψηλά τον πήχη. Η Ορεστιάδα, μέσα από τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας και τις επιτυχίες που έχει φέρει στον ελληνικό αθλητισμό, αποτελεί μία πόλη συνώνυμο του βόλεϊ και ίσως την πιο αγαπητή σε όλη την φίλαθλη κοινότητα. Οπότε το φορτίο του Άθλου είναι βαρύ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.