Αδικησε τον εαυτο της η Δοξα!

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-ΑΟ Καβάλα 0-2 (+Gallery)

Για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής κατηγορίας η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου φιλοξένησε στο ΔΑΚ την ομάδα της Καβάλας, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το διπλό από την Κομοτηνή επικρατώντας με 0-2.

Στο δημοτικό γήπεδο Κομοτηνής βρέθηκαν 100 περίπου φίλαθλοι εκ των οποίων οι 50 ήταν φίλοι της Καβάλας που ταξίδεψαν για να παρακολουθήσουν τον πολύ σημαντικό αγώνα της ομάδας τους κόντρα στην Δόξα.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα καλό δεκάλεπτο στο πρώτο μέρος και σε συνδυασμό με την έλλειψη καθαρού μυαλού των γηπεδούχων να πετυχαίνουν δύο γκολ '' τελειώνοντας'' ουσιαστικά με την υπόθεση «νίκη»(27'Βαλαβανόπουλος, 34' Ξόμπλιος).
Στη συνέχεια η Δόξα άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο με την Καβάλα να διαχειρίζεται ωστόσο πολύ σωστά το υπέρ της σκορ και να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα, μην έχοντας και διαφορετική επιλογή, έπαψε να έχει παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση και προσπάθησε να πιέσει τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παρά την φανερή ποιοτική τους ανωτερότητα έκαναν διαρκώς καθυστερήσεις και διαμαρτύρονταν σε κάθε φάση στην διαιτητική τριάδα.
 
Εν ολίγοις στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχαν πολλά νεύρα και το παιχνίδι, ενώ δεν είχε τις προϋποθέσεις, απέκτησε χαρακτήρα ντέρμπι από το πουθενά.
Η Δόξα έχασε ορισμένες καλές ευκαιρίες να πετύχει κάποιο τέρμα , με την ομάδα του κ.ΣτοΪνοβιτς να είναι και άτυχη καθώς θα μπορούσε να βάλει κάποιο γκολ που θα άλλαζε σίγουρα το παιχνίδι.
Η κορυφαία στιγμή για την Δόξα ήρθε στο 80ο λεπτό με τον Μαυράκη να χάνει τετ α τετ στέλνοντας την μπάλα «ξυστά» από το δεξί κάθετο δοκάρι του Διμιζά.
Η Δόξα έχασε το παιχνίδι γιατί από την αρχή ο υπερβολικός σεβασμός προς τον αντίπαλο έγινε φόβος κάτι που στο δεύτερο ημίχρονο ξεπεράστηκε αλλά ήταν πλέον πολύ αργά.

Στα αρνητικά της σημερινής αναμέτρησης ήταν  ο έντονος καυγάς ανάμεσα στον Ζόραν Στοίνοβιτς και στον γενικό αρχηγό της Καβάλας, ο οποίος είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο και προκάλεσε τους παίχτες της Δόξας με τον προπονητή των γηπεδούχων να εκνευρίζεται και να αντιδράει.
Με την παρέμβαση ωστόσο των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε γρήγορα.
Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι προς το τέλος της αναμέτρησης οι οπαδοί της Καβάλας αντάλλαξαν ορισμένα «γαλλικά» με έναν φίλο της Δόξας που βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του, απ' όπου και παρακολουθούσε την αναμέτρηση(!).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Στοΐνοβιτς): Συνοδινός, Χατζήπαπα, Παρασκευόπουλος (70' Κόσιης), Μίλλερ, Λεφής, Γάιδας, Στοΐνοβιτς Λ., Ανυφαντάκης, Μαυράκης, Κρασσώνης, Πανουργιάς (60' Μουρατίδης).
 
ΑΟ Καβάλας (Ανυφαντάκης): Διμιζάς, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Παπαστεργιανός, Αλιατίδης, Ψάλτης, Παπαδόπουλος, Ξόμπλιος (60' Θωμαΐδης), Αδαμάκης (68' Σέχου), Πάλλας (76' Κέρθι), Βαλαβανόπουλος (83' Χατζηκυριακού).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής:
Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής – Α.Ε. Διδυμοτείχου 0-1
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Καβάλα 0-2
Νέστος Χρυσούπολης – Ορφέας Ξάνθης 1-0
Απόλλων Παραλιμνίου – Ελπίς Σκουτάρεως 1-0
Aετός Ορφανού – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 3-1
Άρης Αβάτου – Δόξα Προσκυνητών 1-1
 
Η βαθμολογία μετά από 14 αγώνες:
1.Απόλλων Παραλιμνίου 30 (25-7)
2. Ελπίδα Σκουτάρεως 27 (14-11)
3. Καβάλα 27 (21-9)
4. Αετός Ορφανού 27 (23-15)
5. Νέστος Χρυσούπολης 24 (14-6)
6. Άρης Αβάτου 19 (11-11)
7. ΑΕ Διδυμοτείχου 17 (9-12)
8. Δόξα Προσκυνητών 15 (16-23)
9. Ορφέας Ξάνθης 15 (11-16)
10. Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 14 (9-18)
11. Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 9 (10-20)
12. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 7 (7-25)

Για να δείτε τα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.