Αδικειται απο την ισοπαλια η Δοξα, καλη εμφανιση παρα το 1-1

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου - Ορφέας Ξάνθης 1-1 (+Gallery)

Το μεσημέρι της Κυριακής στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής κατηγορίας η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου υποδέχτηκε στο ΔΑΚ τον Ορφέα Ξάνθης με το τελικό 1-1 να αδικεί τους γηπεδούχους βάσει της αγωνιστικής τους εικόνας.
 
Οι 150 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν έναν  όμορφο αγώνα με αρκετές ευκαιρίες.
Η Δόξα μπήκε για άλλη μια φορά νωχελικά στο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν το παιχνίδι και να ανοίγουν το σκορ στο 20' με τον Χαληλημπράμ.
Αυτό το γκολ έδειξε να αφυπνίζει την Δόξα που άρχισε να κερδίζει χώρο στο γήπεδο και 10 λεπτά αργότερα(30') ο Κρασσώνης μπήκε στην περιοχή και κέρδισε καθαρό πέναλτι έπειτα από ανατροπή του Καραγκιόζη, το οποίο εκτέλεσε ο Ανυφαντάκης για το 1-1.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και έδειχναν πως ήθελαν όπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά νευρικοί και δεν μπορούσαν εύκολα να αναπτυχθούν.Κορυφαία στιγμή για την Δόξα ήταν αυτή του 74ου λεπτού όταν μετά από κόρνερ του Μαυράκη, ο Λεφής πήρε την κεφαλιά όμως οι αμυντικοί απομάκρυναν την μπάλα πάνω στην γραμμή προτού αυτή καταλήξει στα δίχτυα.
 
Η Δόξα πλήρωσε για ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι το κακό ξεκίνημα καθώς μετά το 25' ο Ορφέας δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την Δόξα και γι΄αυτό το λόγο το τελικό αποτέλεσμα άφησε μια πικρία στους ανθρώπους της Δόξας.
Μετά από αυτή την ισοπαλία η Δόξα τρέχει ένα σερί 2 αήττητων αγώνων και αυτό ίσως επιδράσει θετικά στην ψυχολογία των παιχτών, που παίζει καταλυτικό ρόλο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι φάσεις του αγώνα:
16' Ο Σαμαράς εντός της περιοχής και υπό την πίεση των αμυντικών θα “πιάσει” αδύναμο σουτ με τον Ρούφο να μπλοκάρει εύκολα.
20' ΓΚΟΛ. Παράλληλη πάσα του Πασχαλάκη στον Χαληλημπράμ που θα σουτάρει με τον Πλασταρά να σώζει πάνω στη γραμμή όμως στην επαναφορά ο ίδιος παίχτης έγραψε το 0-1.
26' Ο Πασχαλάκης θα δώσει ωραία βαθιά μπαλιά στον  Χαληλημπράμ που από την μικρή περιοχή θα νικηθεί με τα πόδια από τον Συνοδινό.
30' ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ.Ο Κρασσώνης κερδίζει πέναλτι έπειτα από ανατροπή του Καραγκιόζη, το οποίο εκτελεί ο Ανυφαντάκης ισοφαρίζοντας σε 1-1.
39' Μπαλιά του Τορομανίδη στον Πασχαλάκη στον κενό χώρο με το σουτ του να μπλοκάρει σταθερά ο Συνοδινός.
40' Σέντρα του Χατζήπαπα από τα δεξιά με τον Ανυφαντάκη αν και αμαρκάριστο να “πιάνει” αδύναμο πλασέ που καταλήγει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ρούφου.
45' Ο Μαυράκης εκτελεί κόρνερ με τον Πλασταρά να παίρνει την κεφαλιά όμως να περνάει πάνω από την εστία του Ρούφου.
74΄ Κόρνερ του Μαυράκη με τον Λεφή να πιάνει την κεφαλιά με τους αμυντικούς να απομακρύνουν πάνω στην γραμμή.
75' Μπαλιά Ανυφαντάκη στον Λεφή, ο οποίος μέσα από την περιοχή θα κάνει ωραίο σουτ με τον Ρούφο να απομακρύνει ενστικτωδώς σε κόρνερ.
81' Ψηλοκρεμαστό σουτ του Χατζήπαππα με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
90+2 Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραγκιόζη με τον Συνοδινό να πέφτει στην αριστερή γωνιά του και να διώχνει σε κόρνερ.

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου(ΣτοΪνοβιτς):Συνοδινός, Παρασκευόπουλος, Πλασταράς, Χατζήπαππα, Λεφής, ΓάΪδας(46' Ανδρέου), Κούτρας, Ανυφαντάκης, Μαυράκης, Κρασσώνης, Σαμαράς(73' Πανουργιάς).

Ορφέας Ξάνθης(Χατζημεστής):Ρούφος, Χαληλιμπράμ(64' Μουμίνογλου), Καρκατζάνης, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης(80' Τζαμπάς Χαλήλ), Μπουντακίδης, Χίντ(46' Καραγκιόζης Ι.), Τορομανίδης(73' Λαζαρίδης), Πασχαλάκης.
Διαιτητές: Πουλικίδης, Λάζαρης, Μηναδάκης.

 
Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής
ΑΕ Διδυμοτείχου – Άρης Αβάτου 0-0
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Ορφέας Ξάνθης 1-1
Νέστος Χρυσούπολης – Ελπίς Σκουτάρεως 0-1
Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής – ΑΟ Καβάλα 1-3
Αετός Ορφανού – Δόξα Προσκυνητών 3-2
Απόλλων Παραλιμνίου – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 2-0
 
Η Βαθμολογία μετά από 9 αγωνιστικές
1. Απόλλων Παραλιμνίου 20
2. Ελπίδα Σκουτάρεως 18
3. ΑΟ Καβάλα 17
4. Νέστος Χρυσούπολης 14
5. ΑΕ Διδυμοτείχου 13
6. Άρης Αβάτου 13
7. Αετός Ορφανού 12
8. Ορφέας Ξάνθης 9
9. Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 8
10. Δόξα Προσκυνητών 8
11. Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 8
12. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 6

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι

κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.