Α1 Ερασιτεχνικη κατηγορια ΕΠΣ Θρακης

2η Αγωνιστική Play Off – Play Out

Το Σαββατοκύριακο λόγω του τριημέρου της αποκριάς δεν θα διεξαχθούν τα παιχνίδια των πρωταθλημάτων της Α2 και Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης. Αντίθετα το Σάββατο θα έχουμε πλήρης αγωνιστική δράση για το πρωτάθλημα της Α1 ερασιτεχνικής με την 2η αγωνιστική των Play Off και Play Out.
 
Στον υπο-όμιλο των Play Off η πρωτοπόρος Δόξα Προσκυνητών αγωνίζεται στο γήπεδό της με τον Αστέρα Αιγείρου και βάσει ποιότητας και ρόστερ αναμένεται, ακόμα και αν δυσκολευτεί, να πάρει το τρίποντο.
 
Αντίθετα δύσκολες αποστολές έχουν οι άλλες δύο συνδιεκδικήτριες του τίτλου που ακολουθούν στη βαθμολογία, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Ελπίδα Σαπών.
 
Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, που την Τετάρτη ηττήθηκε για το κύπελλο ερασιτεχνών από τη Δόξα Δράμας, θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, καθώς σε περίπτωση ήττας ουσιαστικά απομακρύνεται σημαντικά ο στόχος του πρωταθλήματος.
 
Στην ίδια μοίρα είναι και Ελπίδα Σαπών, που φιλοξενεί στο γήπεδό της τη Δόξα Σώστη. Η ομάδα των Σαπών, που ισοβαθμεί με το Νέο Σιδηροχώρι έχοντας από 18 βαθμούς, θα παίξει για τη νίκη που θα τη διατηρήσει στους -6 βαθμούς από την κορυφή. 

Στα Play Out επίσης έχουμε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στην Ξυλαγανή θα αναμετρηθούν ο Ορφέας με τον Αετό Μίσχου. Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με το δεξί τα Play Out και θέλουν να συνεχίσουν έτσι για να αποφύγουν τυχόν περιπέτειες.
 
Στο γήπεδο του ραδιοφωνικού σταθμού θα παίξουν ο Ορφέας Στρύμης και ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων.
 
Σημαντικό παιχνίδι για την Στρύμη, που θέλει μόνο νίκη, καθώς μετά την ήττα στην πρεμιέρα των Play Out από τον Αετό Μίσχου βρίσκεται πλέον στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς. Από την άλλη αυτό το παιχνίδι για τον Σπάρτακο είναι το πρώτο στα Play Out, καθώς είχε ρεπό την πρώτη αγωνιστική και σίγουρα θέλει να ξεκινήσει με το δεξί για να αποφύγει να βρεθεί στο τέλος της αγωνιστικής στην τελευταία θέση. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των Play Off & Play Out και οι διαιτητές

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου: Γκράνας, Χούσκογλου, Δημητριάδης
Ελπίδα Σαπών – Δόξα Σώστη: Κακουλίδης, Μωραΐτης, Τζιώτζιος
Δόξα Προσκυνητών – Αστέρας Αιγείρου: Τσιαβδαρίδης, Γιασάρης, Καρακασίδης
Ορφέας Ξυλαγανής – Αετός Μίσχου: Δρακίδης, Χαρίτσης, Γκιόσης
Ορφέας Στρύμης – Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων: Ρόιδος, Μπερμπέρ, Δανδανίδης
Ρεπό έχει ο Ηρακλής Σαπών

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.