Α ΕΠΣ Θρακης: Ζωντανη στη μαχη της παραμονης η Ενωση Ασωματων

Επικράτησε με 3-2 του Πόντου Κομοτηνής

Μεγάλη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού πήρε η Ένωση Ασωμάτων, που επικράτησε με 3-2 του Πόντου Κομοτηνής μένοντας ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία.

Το παιχνίδι διεξήχθη με Διαιτητές από τον Σύνδεσμο του Έβρου, καθώς η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης ανακοίνωσε πως δεν επιθυμεί κανένα μέλος της να διευθύνει αναμετρήσεις της ομάδας των Ασωμάτων και του Πόντου Θρυλορίου.

Ένα ακόμα αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με 10(!!!) ποδοσφαιριστές καθώς δεν είχαν μικρό ηλικακά αθλητή.

Το σκορ άνοιξε ο Ντουμπάι Οζάν στο 24΄ με σουτ-βολίδα  ενώ στο 43΄ ο Παλτζή Μεμέτ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του με ψιλοκρεμαστό σουτ. Στην επανάληψη, ο Πόντος μείωσε στο 47΄ με τον Νταγκταλιανίδη ενώ στο 67΄ ο Μακιτσιάν έκανε το 2-2.

Τη λύτρωση για τους γηπεδούχους έφερε στο 85΄ ο Παλτζή Μεμέτ με δεύτερο προσωπικό τέρμα.

Διαιτητής: Φιλιππίδης – Βοηθοί: Κολιπέτρος, Κολασιώνης (Έβρου)

Ένωση Ασωμάτων: Μουσταφά Σαλή, Χουσεϊν Αλή, Χισίμ Βολκάν, Ντουμπάι Οζάν, Μπαλτσή Κενάν, Ιμπραήμ Οκτάι, Σερήφ Σερήφ (70΄ Καρά Μπαρή), Αλή Χακάν (72΄ Λυγούρης), Παλτζή Μεμέτ, Ραμαδάν, Μεμέτ Βεδάτ

Πόντος Κομοτηνής: Ηλιάδης, Κοτανίδης, Δημητρίου, Πανταζής, Μπαστονόπουλος, Μακιτσιάν, Νταγκταλιανίδης, Παρασκευόπουλος, Τσικλαούρι, Ταβασίδης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.