Α ΕΠΣ Θρακης: Η τριπλετα που κληθηκε να διευθυνει δυο σερι αγωνες

Τα κατάφεραν με επιτυχία οι Μπαλάφας, Παναγιωτίδης, Κοτσαρίδης

Για αρκετό κόσμο προκάλεσε έκπληξη το περασμένο Σάββατο ο ορισμός δυο σαββατιάτικων αγώνων πέραν της καθορισμένης ώρας, ο ένας μια ώρα πριν και ο άλλος μια ώρα μετά. Η απορία για αυτήν την κίνηση λύθηκε όταν παρατηρήθηκαν οι ορισμοί των διαιτητών.

Στις 14:30 στο γήπεδο της Εκτενεπόλ ο Πόντος Κομοτηνής φιλοξένησε τον Πανθρακικό με διαιτητή Μπαλάφα και βοηθούς τους Παναγιωτίδη και Κοτσαρίδη.

Στις 16:45 στο γήπεδο των Αρχοντικών η Ελπίδα Σαπών τυπικά γηπεδούχος φιλοξένησε το Ατσάλι με διαιτητή Παναγιωτίδη και επόπτες τους Μπαλάφα και Κοτσαρίδη.

Πρακτικά, η ίδια τριπλέτα των Μπαλάφα-Παναγιωτίδη-Κοτσαρίδη ορίστηκε και κλήθηκε να διευθύνει back to back δυο ματς της ίδιας αγωνιστικής της ίδιας κατηγορίας, λόγω της έλλειψης των διαιτητών.

Ο ορισμός κομοτηναίων ρέφερι στα εθνικά πρωταθλήματα σε συνδυασμό με τα κωλύματα που δηλώνονται αλλά και την λειψανδρία που έτσι κι αλλιώς υπάρχει, οδήγησαν σε αυτήν την λύση, σε συνεννόηση φυσικά με την διοργανώτρια αρχή, τις ομάδες που δέχθηκαν να αλλάξουν τις ώρες τους αλλά και τους ίδιους τους διαιτητές που κλήθηκαν μέσα σε 4 ώρες να παίξουν δυο αγώνες.

Μάλιστα, αυτή η τακτική είναι πιθανό να καθιερωθεί και στις επόμενες αγωνιστικές, εφόσον επιβεβαιωθεί η έλλειψη διαθέσιμων διαιτητών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.