A΄ΕΠΣ: Αναμετρησεις – παγιδες για τους πρωτοπορους της βαθμολογιας!

Πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το "μενού" της 6ης αγωνιστικής

Με την 6η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα στις 15:00 το πρωτάθλημα της Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης. Αναμετρήσεις με έντονο ενδιαφέρον περιλαμβάνει το σημερινό μενού σε μία αγωνιστική που ενδεχομένως να δημιουργήσει ανακατατάξεις στον πίνακα της βαθμολογίας.

Στον Ίασμο ο τοπικός Μέγας υποδέχεται την Αναγέννηση Παγουρίων με στόχο την έκτη διαδοχική νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Από την άλλη πλευρά βρίσκεται η ομάδα των Παγουρίων που πραγματοποιεί μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία και δίκαια βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Συγκάτοικος στην κορυφή με τον Ίασμο είναι η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που υποδέχεται την ομάδα της Ελπίδας Σαπών, η οποία δεν έχει ξεκινήσει όπως θα ήθελε το φετινό πρωτάθλημα με την ομάδα του κ.Χαριτόπουλου να μετρά δύο βαθμούς σε έξι συνολικά αναμετρήσεις.

Σε καλό “φεγγάρι” βρίσκεται ο Πανθρακικός που δείχνει να αφήνει πίσω του τις κακές εμφανίσεις και βαδίζει με σταθερά βήματα προς τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα του κ.Γεμενετζή υποδέχεται στο ΔΑΚ τη Δόξα Γρατινής που αποτελεί άλλη μία αρνητική έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος (μέχρι σήμερα) καθώς βρίσκεται στην 7η θέση με 6 βαθμούς.

Σπουδαία αναμέτρηση προβλέπεται αυτή ανάμεσα στην Δόξα Σώστη και την Βιστωνίδα Κοπτερού. Η ομάδα του κ.Οντέρ Μουμίν βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 10 βαθμούς ενώ η Δόξα Σώστη στην 5η με εννιά βαθμούς. Μεγάλο ντέρμπι λοιπόν θα παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν στο δημοτικό γήπεδο Σώστη.

Μετά το διπλό με 1-2 στην έδρα της Ξυλαγανής, η Δόξα Προσκυνητών θα ψάξει το
δεύτερο της τρίποντο στο πρωτάθλημα καθώς υποδέχεται την ομάδα της Στρύμης.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία όμως μία νίκη θα τις δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Τέλος ο ουραγός Ορφέας Ξυλαγανής υποδέχεται τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων με στόχο την κατάκτηση των πρώτων του βαθμών στο πρωτάθλημα καθώς μετά από έξι αγωνιστικές μετρά μηδέν βαθμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής και οι διαιτητές

Ορφέας Ξυλαγανής – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων (Λαπάτας, Μπαλάφας, Γαρδικιώτης)
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Αναγέννηση Παγουρίων  (Δρακίδης, Βασιλείου,  Παναγιωτίδης)
Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Στρύμης  (Χούσκογλου, Γκιόσης, Κίνας)
Δόξα Σώστη – Βιστωνίδα Κοπτερού  (Καραγιάννης, Καρακασίδης, Κοτσαρίδης)
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Ελπίδα Σαπών  (Χαμαλίδης, Δανδανίδης, Γιάσαρης)
ΑΠΣ Πανθρακικός – Δόξα Γρατινής  (Χαρίτσης, Δημητριάδης, Πανταζής)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.