Α΄ Φαση κυπελλου ΕΠΣ Θρακης 2015-2016

Εκπλήξεις και πλούσιο θέαμα

Με πολλές εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο η πρώτη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης καθώς 4 ομάδες της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας δεν θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση του θεσμού.
Το Σάββατο οι ομάδες της Α1 που έπεσαν θύματα εκπλήξεων ήταν ο Ορφέας Ξυλαγανής που ηττήθηκε στο  γήπεδο του Σώστη με  0-1 από την Βιστωνίδα Κοπτερού, η Δόξα Σώστη που έχασε εκτός έδρας από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου  με 2-0, ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων που ηττήθηκε με 3-0 από τον Δοκό η Νέα Καλλίστη που ητήθηκε από το Μέγα Πιστό με σκορ 2-1.
 
Αντίθετα εύκολο  έργο είχαν η Δόξα Προσκυνητών που νίκησε με 1-6 στους Υφαντές την Δόξα, ο Ορφέας Στρύμης που κέρδισε με 3-1 τις Ελπίδες Κομοτηνής και η Ελπίδα Σαπών που επικράτησε εκτός έδρας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής με σκορ 2-4.
 
Η αναμέτρηση ΠΑΕ Ποντίων  – Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου δεν διεξήχθη καθώς όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Θρυλορίου αποσύρεται από τον θεσμό του κυπέλλου διότι δεν έγινε δεκτό το αίτημα της  για αναβολή του συγκεκριμένου παιχνιδιού λόγω του γεγονότος ότι  όλη η ομάδα θα παραβρισκόταν στο γάμο του ποδοσφαιριστή της Βασίλη Λάτα.
 
Την Κυριακή το θέαμα ήταν αυτό που επικράτησε σε όλες τις αναμετρήσεις, καθώς σημειώθηκαν συνολικά 69 γκολ.
Το σκορ της πρώτης φάσης του κυπέλλου σημείωσε ο Αστέρας Αιγείρου που επικράτησε με 16-0 του Α.Ο. Φιλύρας  που ξεκίνησε στο παιχνίδι με 10 παίχτες και τελικά το ολοκλήρωσε, λόγω τραυματισμών, με 6 κάτι που ανάγκασε τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Δανδανίδη  να διακόψει τον αγώνα στο 68ο λεπτό.
 
Μεγάλο σκορ είχαμε και στις αναμετρήσεις  Ένωση Ασωμάτων-Πόντος Κομοτηνής 11-0, Νεολαία Αλανότοπου-Κομψάτος Πολυάνθου 12-1 και ΠΑΟΚ Κοσμίου-ΑΕ Κομοτηνής 7-2. Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Α.Ο. Μύστακα έχασε στην έδρα του από τον Ηρακλή Σαπών με 1-4, η Δόξα Γρατινής επικράτησε του ΑΟ Φαναρίου με 3-1, ο Αετός Μίσχου κέρδισε εκτός έδρας του Αγιοχωρίου με 0-2 και η Αναγέννηση Παγουρίων του Ατσάλι Αρχοντικών με σκορ 3-1. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου
Δόξα Υφαντών-Δόξα Προσκυνητών 1-6
Ορφέας Ξυλαγανής-Βιστωνίδα Κοπτερού 0-1
Μέγα Πιστό-Νέα Καλλίστη 2-1
Ορφέας Στρύμης-Ελπίδες Κομοτηνής 3-1
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου- Δόξα Σώστη 2-0
ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Ελπίδα Σαπών 2-4
Δοκός-Σπάρτακος Α. Θεοδώρων 3-0
ΠΑΕ Ποντίων-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-3 α.α.
 
Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου
ΠΑΟΚ Κοσμίου-ΑΕ Κομοτηνής 7-2
ΑΟ Μύστακα-Ηρακλής Σαπών 1-4
Δόξα Γρατινής-ΑΟ Φαναρίου 3-1
Αστέρας Αιγείρου-ΑΟ Φιλύρας 16-0
Αγιοχώρι-Αετός Μίσχου 0-2
Αναγέννηση Παγουρίων-Ατσάλι Αρχοντικών 3-1
Ένωση Ασωμάτων-Πόντος Κομοτηνής 11-0
Νεολαία Αλανότοπου-Κομψάτος Πολυάνθου 12-1

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.