Α΄ ΕΠΣ Θρακης: Ξεχωριζουν οι αναμετρησεις σε Κοπτερο και Σαπες!

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής

Με την 5η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, με τις αναμετρήσεις Βιστωνίδα Κοπτερού – Πανθρακικός και Ελπίδα Σαπών – Δόξα Γρατινής να ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα.

Οι πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα, Μ.Αλέξανδρος Ιάσμου και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, αγωνίζονται εκτός έδρας κόντρα στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων και τον Ορφέα Στρύμης αντίστοιχα. Και οι δύο αναμετρήσεις έχουν ξεκάθαρα φαβορί όμως τόσο η Στρύμη όσο και ο Σπάρτακος έχουν δείξει πως μπορούν να κάνουν “ζημιές”.

Η Βιστωνίδα Κοπτερού υποδέχεται τον Πανθρακικό σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και μέχρι στιγμής παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν, ενώ οι φιλοξενούμενοι το τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματα τους.

Στα Παγούρια η τοπική Αναγέννηση υποδέχεται τη Δόξα Σώστη. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από ήττα και θέλουν όσο τίποτα να επιστρέψουν στις νίκες και στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Σ' ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι της Α' κατηγορίας, η Ελπίδα Σαπών υποδέχεται τη Δόξα Γρατινής. Τη φετινή σεζόν οι δύο ομάδες δεν δείχνουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο και βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία. Η αναμέτρηση αυτή είναι μία καλή ευκαιρία και για τους δύο να ανέβουν βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Τέλος στο γήπεδο της Ξυλαγανής ο ουραγός και χωρίς βαθμό Ορφέας Ξυλαγανής υποδέχεται τη Δόξα Προσκυνητών. Οι γηπεδούχοι μεσοβδόμαδα πήραν τεράστιο διπλό με 0-3 στην Γρατινή για τον θεσμό του κυπέλλου και σίγουρα αυτή νίκη τους έδωσε αυτοπεποίθηση που τους έλειπε. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη προέρχονται από ήττα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο και βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της αγωνιστικής:

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Χαρίτσης, Δημητριάδης, Κοτσαρίδης)
Ορφέας Ξυλαγανής-Δόξα Προσκυνητών (Δρακίδης, Δανδανίδης, Πανταζής)
Αναγέννηση Παγουρίων-Δόξα Σώστη (Χούσκογλου, Μπαλάφας, Κίνας)
Ορφέας Στρύμης-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Μωραΐτης, Κελεσίδης, Ντελής)
Βιστωνίδα Κοπτερού-ΑΠΣ Πανθρακικός (Τζιώτζιος, Γκιόσης, Παναγιωτίδης)
Ελπίδα Σαπών-Δόξα Γρατινής (Λάπατας, Τσιαβδαρίδης, Καρακασίδης)

Όλοι οι αγώνες ξεκινάνε στις 16:00

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.