Α΄ ΕΠΣ Θρακης: Κρισιμες αναμετρησεις σε play off και play out!

Ξεχωρίζει η αναμέτρηση μεταξύ Ιάσμου και Γρατινής

Με την έβδομη αγωνιστική των play off και την όγδοη των play out συνεχίζεται το απόγευμα του Σαββάτου (17:00) το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Θράκης. Από το πρόγραμμα των σημερινών αναμετρήσεων ξεχωρίζει αναμφισβήτητα η αναμέτρηση ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και τη Δόξα Γρατινής.
 
Μετά την τεράστια νίκη με 1-2 στις Σάπες, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς. Σημερινός του αντίπαλος είναι ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων που προέρχεται από την ήττα με 0-3 από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 20 βαθμούς.
 
Στο δημοτικό γήπεδο Ιάσμου ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος υποδέχεται τη Δόξα Γρατινής σε μία αναμέτρηση που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εύκολη εκτός έδρας νίκη με 0-3 και βρίσκεται στο κυνήγι της πρώτης θέσης, από την οποία απέχει δύο μόλις βαθμούς. Από την άλλη η Δόξα Γρατινής μετά και τη βαριά ήττα με 1-4 από τη Δόξα Σώστη έχει μείνει πολύ πίσω και όλα δείχνουν πως έχει τεθεί εκτός πρωταθλήματος.
 
Στην έδρα της Δόξας Σώστη δοκιμάζεται η Ελπίδα Σαπών, η οποία μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες. Η ομάδα του κ. Χαριτόπουλου βρίσκεται πλέον στο -3 από την κορυφή και η νίκη απέναντι στο σύνολο του κ.Τσιμπουργκένη αποτελεί μονόδρομο.
 
Για τα play out ο πρωτοπόρος Ορφέας Ξυλαγανής φιλοξενεί την ομάδα του ΑΟ Μεσσούνης. Οι γηπεδούχοι μετά τη νίκη με 2-1 επί του ΠΑΟΚ Κομοτηνής έχουν εξασφαλίσει την παραμονή στην Α' κατηγορία. Στον αντίποδα ο ΑΟ Μεσσούνης προέρχεται από την βαριά ήττα με 4-1 από τον Ορφέα Στρύμης και η αναμέτρηση κόντρα στον Ορφέα έχει χαρακτήρα… “τελικού”.
 
Σπουδαία αναμένεται η αναμέτρηση μεταξύ του Ορφέα Στρύμης και της Αναγέννησης Παγουρίων. Οι γηπεδούχοι μετά την πολύ σημαντική νίκη επί της Μεσσούνης έχουν ανεβασμένη ψυχολογία καθώς βρίσκονται ένα βήμα πριν την παραμονή τους στην κατηγορία. Η νίκη με 3-0 επί του Κομψάτου εξασφάλισε στην Αναγέννηση Παγουρίων την παραμονή στην Α' ΕΠΣ Θράκης και οι υπόλοιπες αγωνιστικές θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.
 
Τέλος ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής υποδέχεται τον Κομψάτο Πολυάνθου με τους γηπεδούχους να βρίσκονται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν ένα καλό σερί νικών προκειμένου να ελπίζουν στην σωτηρία. Για τον Κομψάτο Πολυάνθου κάθε αναμέτρηση πλέον θα είναι “τελικός” στον αγώνα που δίνει για να φτάσει τον Ορφέα Στρύμης. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα σε Play off και play out: 

Play- off (7η αγωνιστική)
Γήπεδο Σώστη: Δόξα Σώστη-Ελπίδα Σαπών (Παπαγεωργίου, Γκιόσης, Καρακασίδης)
Γήπεδο Κοσμίου: ΠΑΟΚ Κοσμίου-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων (Χούσκογλου, Τζιώτζιος, Γιασάρης)
Γήπεδο Ιάσμου: Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Δόξα Γρατινής (Δρακίδης, Δημητριάδης, Δανδανίδης)
Play-out (8η αγωνιστική)
Γήπεδο Ρ/Σ ΕΠΣ: ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Κομψάτος Πολυάνθου (Χαρίτσης, Μπαλάφας, Πανταζής)
Γήπεδο Στρύμης: Ορφέας Στρύμης-Αναγέννηση Παγουρίων (Χαμαλίδης, Ντοσίδης, Κορομπέλης)
Γήπεδο Ξυλαγανής: Ορφέας Ξυλαγανής-ΑΟ Μεσσούνης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.