Α΄ ΕΠΣ: Mεγαλο ντερμπι στο «Ευαγγελος Αρβανιτιδης»!

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής

Με την τέταρτη αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα στις 16:00 το πρωτάθλημα της Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Δόξα Σώστη και τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου να ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα.

Στο “Ευάγγελος Αρβανιτίδης” λοιπόν η Δόξα Σώστη υποδέχεται την ομάδα του Ιάσμου σ' ένα παραδοσιακό γειτονικό ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ενώ εκκρεμεί απόφαση για το παιχνίδι Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Δόξα Σώστη, το οποίο διεκόπη. Από την άλλη πλευρά ο Ίασμος μετρά τρείς στις τρείς νίκες με το σύνολο του Νίκου Μπαχαρίδη να προέρχεται από τη νίκη με 2-1 επί του Πανθρακικού. Στην αναμέτρηση αυτή δεν χωράνε… προβλέψεις καθώς πρόκειται για μια άκρως αμφίρροπη αναμέτρηση.

Το απόλυτο στις νίκες έχει και η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου με την ομάδα του κ.Κουτσογιάννη να προέρχεται από τη νίκη με 1-3 μέσα στους Προσκυνητές. Σημερινός της εντός έδρας αντίπαλος είναι ο Ορφέας Ξυλαγανής που πραγματοποιεί πολύ κακό ξεκίνημα μετρώντας 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Ορφέας προέρχεται από την ήττα με 0-3 από την Δόξα Γρατινής.

Η έκπληξη (μέχρι στιγμής) του φετινού πρωταθλήματος, Αναγέννηση Παγουρίων, μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία, με το σύνολο του κ.Μεμέτ να βρίσκεται στην 3η θέση. Η Αναγέννηση προέρχεται από την λευκή ισοπαλία κόντρα στην Ελπίδα Σαπών και σήμερα στις 16:00 φιλοξενείται στο ΔΑΚ από την ομάδα του Πανθρακικού, ο οποίος μετά την ήττα στον Ίασμο δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο.

Τον δρόμο της δείχνει να βρίσκει η Βιστωνίδα Κοπτερού που μπορεί να μην εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της όμως βρίσκει τον τρόπο μέχρι στιγμής να παίρνει αυτό που θέλει. Οι νεοφώτιστοι προέρχονται από την αγχωτική νίκη με 0-1 επί του Ορφέα Στρύμης και συγκατοικούν με τα Παγούρια στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αντίπαλος της για την 4η αγωνιστική είναι η Ελπίδα Σαπών που πραγματοποιεί αρκετά κακό ξεκίνημα έχοντας μόλις έναν βαθμό. Σίγουρα η επιστροφή του Αμέτ Ερκάν θα της προσδώσει ποιότητα στην επιθετική της γραμμή με το σημερινό παιχνίδι να αποτελεί για την ομάδα του κ.Χαριτόπουλου μεγάλη πρόκληση ενόψει της συνέχειας.

Στο γήπεδο της Γρατινής η Δόξα υποδέχεται τον Ορφέα Στρύμης. Οι γηπεδούχοι μετά το σημαντικό διπλό με 0-3 στην Ξυλαγανή θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για να “αναρριχηθούν” κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Στον αντίποδα η ομάδα του Νίκου Κυνηγόπουλου βρίσκεται στην…ουρά της βαθμολογίας έχοντας μηδέν βαθμούς και θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η Στρύμη είναι μια αρκετά καινούργια ομάδα και θα χρειαστεί χρόνος προκειμένου να βρεθεί η απαραίτητη χημεία μεταξύ των ποδοσφαιριστών της.

Τέλος στους Προσκυνητές η τοπική Δόξα υποδέχεται τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν χωρίς τους Κόγιο και Κακουλίδη (τιμωρημένοι) αλλά και χωρίς τον Μιχάλη Κακουλίδη στον πάγκο τους, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από το τιμόνι της ομάδας. Οι Προσκυνητές έχουν 2 βαθμούς σε τρείς αναμετρήσεις και θέλουν όσο τίποτα το πρώτο τους τρίποντο προκειμένου να ανέβουν τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Γήπεδο Προσκυνητών: Δόξα Προσκυνητών-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων (Καραγιάννης, Γκιόσης, Μπαλάφας)
Γήπεδο Σώστη: Δόξα Σώστη-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Χαμαλίδης, Τζιώτζιος, Καρακασίδης)
Γήπεδο Ν. Σιδηροχωρίου: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Ορφέας Ξυλαγανής (Χούσκογλου, Τομαρας, Πανταζής)
ΔΑΚ Κομοτηνής: Πανθρακικός-Αναγέννηση Παγουρίων (Δρακίδης, Γιάσαρης, Κίνας)
Γήπεδο Γρατινής: Δόξα Γρατινής-Ορφέας Στρύμης (Λάπατας, Δημητριάδης, Κοτσαρίδης)
Γήπεδο Κοπτερού: Βιστωνίδα Κοπτερού-Ελπίδα Σαπών (Χαρίτσης, Δανδανίδης, Μωραΐτης)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.