Α΄ ΕΠΣ: Η στιγμη των play-Off και των play-Out…εφτασε

Ξεκίνημα με αναμετρήσεις-φωτιά!

Σήμερα στις 16:00 θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική τόσο των play-off όσο και των play-out του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Θράκης που θα κρίνουν ουσιαστικά ποια ομάδα θα πάρει το ''εισιτήριο” για την Γ' εθνική κατηγορία αλλά και ποιες θα υποβιβαστούν στη Β' ΕΠΣ Θράκης.
 
Στο γήπεδο του Κοσμίου ο πρωτοπόρος της κανονικής διάρκειας ΠΑΟΚ υποδέχεται την ομάδα της Ελπίδας Σαπών με στόχο τη διατήρηση του μικρού προβαδίσματος που έχει πάρει λόγω της πρωτιάς που κατέκτησε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Από την άλλη η Ελπίδα δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να φτάσει στο επίπεδο που σίγουρα περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας όμως έχει την ποιότητα για να διακριθεί στο μίνι πρωτάθλημα των play-off.
 
Τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων υποδέχεται ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 17 βαθμούς και τη νεανική ομάδα του Σπάρτακου να βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω. Και οι δύο ομάδες έχουν δείξει καλά στοιχεία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τους γηπεδούχους ωστόσο να είναι θεωρητικά το φαβορί της σημερινής αναμέτρησης, όμως αυτό μένει να αποδειχθεί και στο γήπεδο.
 
Δύσκολη αποστολή για την Δόξα Γρατινής που φιλοξενείται στην έδρα της Δόξας Σώστη, η οποία διανύει μια εξαιρετική περίοδο. Από τη μια το σύνολο του κ. Δίγκα “συγκατοικεί” στην δεύτερη θέση με τον Ίασμο, έχοντας 17 βαθμούς ενώ η Δόξα βρίσκεται στην 6η θέση με 12.

Ενδιαφέροντα παιχνίδια διεξάγονται και για το μίνι πρωτάθλημα των play-out που αναμένεται πολύ ενδιαφέρον, καθώς πέρα από τον Ορφέα Ξυλαγανής οι υπόλοιπες ομάδες είναι ισοδύναμες και δεν μπορεί κανείς να προβλέψει ποιες θα παραμείνουν στην κατηγορία και ποιες θα υποβιβαστούν.

Play-Off
Γήπεδο Ιάσμου: Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων (Χούσκογλου, Δανδανίδης, Λάπατας)
Γήπεδο Σώστη: Δόξα Σώστη-Δόξα Γρατινής (Χαμαλίδης, Γκιόσης, Καρακασίδης)
Γήπεδο Κοσμίου: ΠΑΟΚ Κοσμίου-Ελπίδα Σαπών (Κακουλίδης, Δημητριάδης, Καραγιάννης)
 
Play-Out
Γήπεδο Ξυλαγανής: Ορφέας Ξυλαγανής – Κομψάτος Πολυάνθου (Τζιώτζιος, Γιάσαρης, Κίνας)
Γήπεδο Νέου Σιδηροχωρίου: Αναγέννηση Παγουρίων – ΑΟ Μεσσούνης (Παπαγεωργίου, Κοτσαρίδης, Πανταζής)
Γήπεδο Στρύμης: Ορφέας Στρύμης – ΠΑΟΚ Κομοτηνής (Μωραΐτης, Βασιλείου Ντελής)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.