9η αγωνιστικη Β΄ ΕΠΣ Θρακης

Επικίνδυνες αποστολές για τους πρωτοπόρους

Την Κυριακή στις 3μ.μ θα διεξαχθούν και οι 7 αγώνες για την 9η αγωνιστική της Β' ΕΠΣ Θράκης με τα ματς Ένωση Ασωμάτων-Πανθρακικός και Βιστωνίδα Κοπτερού-Δόξα Υφαντών να ξεχωρίζουν.
 
Ο Πανθρακικός διατήρησε την πρωτιά μετά την ισοπαλία με τη Βιστωνίδα και αυτή την Κυριακή θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ένωση Ασωμάτων που επιστρέφει από το ρεπό της, ευρισκόμενη στην 4η θέση και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι της πρωτιάς παρά την ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών που κουβαλάει από την αρχή της σεζόν.
 
Η 2η Βιστωνίδα Κοπτερού θα υποδεχτεί την ίδια ώρα τη Δόξα Υφαντών που βρίσκεται στην 8η θέση και έρχεται από νίκη με αγγλικό σκορ 4-3 επί του ΑΟ Φαναρίου.
 
Ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ηρακλή Σαπών και ΑΟ Φιλία με τις δύο ομάδες να έρχονται από σημαντικές νίκες απέναντι σε Ελπίδες Κομοτηνής και ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου αντίστοιχα.
 
Το Ατσάλι Αρχοντικών μετά την ήττα από το Αγιοχώρι αντιμετωπίζει τον ΑΟ Μύστακα, ελπίζοντας να επανέλθει στην 5η θέση, την οποία έχασε την περασμένη εβδομάδα από τη γηπεδούχο ομάδα του Μύστακα που κέρδισε 4-5 την ΑΕ Κομοτηνής.
 
Σε άλλο ματς ο Αετός Μίσχου μετά την εμφατική νίκη με 1-6 επί του Πόντου Κομοτηνής αντιμετωπίζει την έτερη ποντιακή ομάδα, την ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου, εκτός έδρας έχοντας ως στόχο την αναρρίχηση στον πίνακα της βαθμολογίας.
 
Τα δύο τελευταία ματς είναι ανάμεσα σε ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη καθώς ο ΑΟ Φαναρίου υποδέχεται τις Ελπίδες Κομοτηνής και ο ΑΣ Αγιοχωρίου τον Πόντο Κομοτηνής.      

Αναλυτικά τα ματς της 9ης αγωνιστικής 

Κυριακή 26/11, 15:00
 
ΠΑΕ Ποντίων – Αετός Μίσχου
Ηρακλής Σαπών – ΑΟ Φιλία
ΑΣ Αγιοχωρίου – Πόντος Κομοτηνής
ΑΟ Φαναρίου – Ελπίδες Κομοτηνής
ΑΟ Μύστακα – Ατσάλι Αρχοντικών
Βιστωνίδα Κοπτερού – Δόξα Υφαντών
Ένωση Ασώματων – Πανθρακικός
Ρεπό:: ΑΕ Κομοτηνής

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.