9η Αγωνιστικη Α1 ερασιτεχνικης κατηγοριας ΕΠΣ Θρακης

Όλα τα λεφτά στο ντέρμπι του Νέου Σιδηροχωρίου

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να συνεχιστεί  αύριο Σάββατο 14/11 το πρωτάθλημα της Α1ερασιτεχνικής  κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Θράκης  με την 9η  αγωνιστική να έχει την τιμητική της, κατά την οποία δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα στην  Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου  και την Δόξα Προσκυνητών,  παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Νέου Σιδηροχωρίου  με διαιτητή της αναμέτρησης τον κ. Κουμπαράκη  και βοηθούς του τον κ. Δημητριάδη και κ.  Τζιώτζιο.
Οι γηπεδούχοι μετά τα δύο τελευταία στραβοπατήματα , ισοπαλία με Ηρακλή Σαπών και ήττα από Δόξα Σώστη δεν έχουν περιθώρια για άλλη απώλεια βαθμών και θα τα δώσουν όλα για την νίκη.
Ο Σάκης Σκουλής σε αυτό το παιχνίδι αναμένεται να έχει και κάποιους ποδοσφαιριστές που επιστρέφουν από τραυματισμούς η δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν  στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Σώστη  και έτσι θα έχει περισσότερα όπλα σε αυτό το δύσκολο ντέρμπι.
Από την άλλη η πρωτοπόρος  και αήττητη Δόξα Προσκυνητών  είναι  σε σύγκριση με την αντίπαλο της  πιο ξεκούραστη καθώς δεν αγωνίστηκε  την Τετάρτη, θέλει τους τρείς βαθμούς για να αυξήσει  περισσότερο την διαφορά από την ομάδα του Νέου Σιδηροχωρίου και να έχει να κάνει μόνο με την Ελπίδα Σαπών που είναι η άλλη δεύτερη ομάδας στη βαθμολογία και έχει ρεπό αυτήν την αγωνιστική.
Από την πλευρά του ο Γιάννης Κλειτσιώτης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με απουσίες  και  το μόνο που τον ανησυχεί είναι ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Νέου Σιδηροχωρίου.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια ενδιαφέρον  ματς αναμένεται να γίνει στην Ξυλαγανή όπου ο Ορφέας θα αντιμετωπίσει τον ανεβασμένο ΠΑΟΚ Κοσμίου.
Επίσης καλό παιχνίδι από δύο ποιοτικές ομάδες προβλέπεται να γίνει και στον Σώστη όπου η Δόξα με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το διπλό στο Νέο Σιδηροχώρι θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί των τεσσάρων αγωνιστικών απέναντι στον Αστέρα Αιγείρου που δεν θέλει να χάσει βαθμούς   για να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία.
Στις Σάπες θα αναμετρηθούν ο Ηρακλής με τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων που αναζητεί  την νίκη από την 4η αγωνιστική.
Τέλος στο γήπεδο της Στρύμης θα διεξαχθεί το ντέρμπι των ουραγών της βαθμολογίας μεταξύ Ορφέα και Αετού Μίσχου με τις δύο ομάδες να θέλουν  οπωσδήποτε την νίκη καθώς μετά την αποχώρηση του ΑΟ Νέας Καλλίστης από το πρωτάθλημα θα υποβιβαστεί στην Α2 μία ομάδα και μέχρι στιγμής οι δύο αντίπαλοι είναι οι κύριοι υποψήφιοι για αυτήν την μία θέση.
Οι γηπεδούχοι που έχουν προβάδισμα τριών βαθμών των αντιπάλων τους θέλουν την νίκη για να αυξήσουν την διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στους 6 κάτι που θα κάνει πιο δύσκολο το έργο της παραμονής για την ομάδα του Μίσχου.
Από την πλευρά του ο Αετός Μίσχου που δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα εάν κερδίσει  θα πιάσει στην βαθμολογία τον Ορφέα και θα παλέψουν επί ίσοις όροις για την παραμονή.
 
Αναλυτικά  το πρόγραμμα   της  9ης αγωνιστικής της Α1 και οι διαιτητές
Ορφέας Ξυλαγανής – ΠΑΟΚ Κοσμίου – Κακουλίδης, Μωραϊτης, Πολυχρονίδης
Ορφέας Στρύμης – Αετός Μίσχου – Ρόϊδος, Βασιλείου, Σαρίδης
Ηρακλής Σαπών – Σπάρτακος Αγίων  Θεοδώρων – Παπαγεωργίου, Καρακασίδης, Ζηλούδης
Δόξα Σώστη – Αστέρας Αιγείρου – Τσιαβδαρίδης, Μπαλάφας, Ντοσίδης
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Δόξα Προσκυνητών  – Κουμπαράκης, Δημητριάδης, Τζιώτζιος
Α.Ο. Νέας Καλλίστης – Ελπίδα Σαπών 0-3 (α.α.)
Όλα τα παιχνίδια ξεκινάνε στις 3:00 μ.μ.
 
Η Βαθμολογία μετά από  8 αγωνιστικές
01. Δόξα Προσκυνητών 24
02. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου  19
03. Ελπίδα Σαπών  19
04.  Αστέρας Αιγείρου  16
05. ΠΑΟΚ Κοσμίου   15
06. Δόξα Σώστη  15
07. Ορφέας Ξυλαγανής  11
08.  Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων  8
09. Ηρακλής Σαπών  8
10. Ορφέας Στρύμης  3
11. Αετός Μίσχου 1
12. Α.Ο. Νέας Καλλίστης 0

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.