9η αγωνιστικη Α΄ ΕΠΣ Θρακης

Ξεχωρίζει το ντέρμπι στο Κόσμιο

Σήμερα στις 15:00 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η 9η αγωνιστική της Α' ΕΠΣ Θράκης από την οποία ξεχωρίζει φυσικά το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Κοσμίου και τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.
 
Αρχικά, η αήττητη Δόξα Γρατινής μετά την πολύ δύσκολη νίκη με 1-0 κόντρα στη Δόξα Σώστη δοκιμάζεται στην έδρα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής που προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Αναγέννηση Παγουρίων.Το φαβορί του αγώνα είναι ξεκάθαρο όμως αν η Δόξα εφησυχάσει μπορεί να το πληρώσει.
 
Στην σπουδαιότερη αναμέτρηση της αγωνιστικής o ΠΑΟΚ Κοσμίου θα αντιμετωπίσει στην έδρα του τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου σ’ ένα παιχνίδι αρκετά αμφίρροπο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Ελπίδας Σαπών ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι από την εύκολη επικράτηση με 4-0 επί του ΑΟ Μεσσούνης.
 
Η τέταρτη στη βαθμολογία Ελπίδα Σαπών, μετά την εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ, θέλει οπωσδήποτε τη νίκη σήμερα απέναντι στην Αναγέννηση Παγουρίων που μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής θα πάει στις Σάπες για δύο αποτελέσματα καθώς έχει μείνει και αυτή πίσω βαθμολογικά.
 
Η έκπληξη των οχτώ πρώτων αγωνιστικών, ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, βρίσκεται στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος και θέλει τη νίκη στην έδρα της Μεσσούνης ώστε να διατηρηθεί σε τροχιά πεντάδας. Ο Σπάρτακος προέρχεται από την δύσκολη επικράτηση του με 4-3 κόντρα στον Κομψάτο Πολυάνθου, ενώ οι γηπεδούχοι από τη βαριά εκτός έδρας ήττα από τον Μέγα Αλέξανδρο.
 
Παρόλο που έβαλε δύσκολα στην αήττητη Δόξα Γρατινής, η Δόξα Σώστη, δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα και πλέον επικεντρώνεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ορφέα Στρύμης που πηγαίνει στο παιχνίδι με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το σπουδαίο διπλό με 1-2 κόντρα στον Ορφέα Ξυλαγανής.
 
Ο Ορφέας, ο οποίος πάει μόνο για τη νίκη στην έδρα του Κομψάτου Πολυάνθου που προέρχεται από την καλύτερη του φετινή εμφάνιση, παρά την ήττα από τον Σπάρτακο, και σίγουρα παρουσιάζει ενδιαφέρον πώς θα εμφανιστεί στο σημερινό παιχνίδι. 

Αναλυτικά η 9η αγωνιστική της Α' ΕΠΣ Θράκης:

Ορφέας Στρύμης-Δόξα Σώστη
Κομψάτος Πολυάνθου-Ορφέας Ξυλαγανής
ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Δόξα Γρατινής
ΑΟ Μεσσούνης-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων
Ελπίς Σαπών-Αναγέννηση Παγουρίων
ΠΑΟΚ Κοσμίου-Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.