8ος Αγωνας Αναπτυξης Νεων Αγωνιστικης Αναρριχησης

25 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο 1ου ΓΕΛ-2ου ΕΠΑΛ από τον ΕΟΣ Κομοτηνής

Έτοιμος για την πραγματοποίηση των Αγώνων Ανάπτυξης Νέων Αγωνιστικής Αναρρίχησης δηλώνει ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Κομοτηνής.
 
Ο Αγώνας, που διοργανώνεται για 8η συνεχή χρονιά από τον ΕΟΣ Κομοτηνής, εντάσσεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης και θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου ΓΕΛ -2ου ΕΠΑΛ το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 10.00 το πρωί.
 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπουν οι κανονισμοί και οι εγκύκλιοι της Ε.Ο.Ο.Α. Στους αγώνες, εφόσον συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός ανά κατηγορία που είναι τρεις αθλητές θα πραγματοποιηθούν αγώνες για όλες τις κατηγορίες εκτός από αυτές των ανδρών και γυναικών. 

Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν στα γραφεία του Ε.Ο.Σ. Κομοτηνής ή στο e-mail: [email protected] το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 και ώρα 20:00. 

Δελτία αθλητών

Οι αρχηγοί υποχρεούνται να προσκομίσουν στη γραμματεία των αγώνων τα δελτία των αθλητών και το έντυπο ασφάλισης υπογεγραμμένο από τον Πρόεδρο και το Γραμματέα του συλλόγου τους.
 
Τα δελτία των αθλητών θα πρέπει να είναι θεωρημένα από γιατρό για το 2016 αλλιώς οι αθλητές θα αποκλείονται. 

Σύσκεψη των αρχηγών

Η σύσκεψη των αρχηγών θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των αγώνων το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 και ώρα 09:45.
 
Η παρουσία των αρχηγών είναι υποχρεωτική. Σωματεία που δε θα συμμετάσχουν στη σύσκεψη, υποχρεούνται να δεχτούν τις αποφάσεις αυτής.
 
Info
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους Χρήστο Τζώτζο 6973645145 και Αρχοντή Εξακοΐδη 6944593064.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.