8η αγωνιστικη Β΄ ΕΠΣ Θρακης

Ντέρμπι πρωτοπόρων την Κυριακή

Την Κυριακή θα διεξαχθεί η όγδοη αγωνιστική της Β' ΕΠΣ Θράκης από την οποία ξεχωρίζει φυσικά το ντέρμπι των πρωτοπόρων της βαθμολογίας, του Πανθρακικού και της Βιστωνίδας Κοπτερού.
 
Ο Πανθρακικός μετά και το μεγάλο διπλό στο Φανάρι με 1-2 πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο Κυριακάτικο ντέρμπι με την Βιστωνίδα Κοπτερού που την προηγούμενη εβδομάδα είχε ρεπό.
 
Ο Ηρακλής Σαπών μετά την άνετη επικράτηση με 3-0 κόντρα στη Δόξα Νέων Υφαντών αντιμετωπίζει εκτός έδρας τους Ελπίδες Κομοτηνής που μετά την βαριά ήττα με 7-1 από τον ΑΟ Φιλίας θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο αυριανό παιχνίδι.
 
Το Ατσάλι Αρχοντικών μετά την ισοπαλία με 1-1 στην έδρα του Μίσχου επικεντρώνεται στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο το Αγιοχώρι που μετά την εκκωφαντική νίκη με 6-1 επί της ΑΕ Κομοτηνής βρίσκεται στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
 
Το Φανάρι μετά την ήττα από τον Πάνθραξ αντιμετωπίζει τη Νέα Δόξα Υφαντών που μετά την ήττα από τον Ηρακλή Σαπών υποχώρησε στην 11η θέση με 7 βαθμούς.
 
Ο Μύστακας μετά την ήττα με 2-5 από την Ένωση Ασωμάτων οδηγείται στην έδρα της ΑΕ Κομοτηνής, ψάχνοντας μόνο τη νίκη για να μπει (με συνδυασμό αποτελεσμάτων) στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.
 
Ο ΑΟ Φιλίας μετά την τρομερή εμφάνιση κόντρα στους Ελπίδες Κομοτηνής αντιμετωπίζει την ΠΑΕ Ποντίων που την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 στο “ποντιακό ντέρμπι” με αντίπαλο τον Πόντο Κομοτηνής.
 
Τέλος στην έδρα του Πόντου Κομοτηνής φιλοξενείται ο Αετός Μίσχου. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής 

ΑΟ Φιλία Κομοτηνής – ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου: Χαμαλίδης, Τανανάκη, Κίνας
Πόντος Κομοτηνής – Αετός Μίσχου: Μπαλάφας, Τσιλφίδου, Καραΐδης
Ελπίδες Κομοτηνής – Ηρακλής Σαπών: Λάπατας, Βασιλείου, Φυλακτός
Ατσάλι Αρχοντικών – ΑΣ Αγιοχωρίου: Παπαγεωργίου, Ευγενίδου, Γεωργιάδης
Νέα Δόξα Υφαντών – ΑΟ Φαναρίου: Χούσκογλου, Μαντζαβέλας, Παναγιωτίδης
ΑΕ Κομοτηνής – ΑΟ Μύστακας: Μωραΐτης, Γαρδικιώτης, Κελεσίδης
ΑΠΣ Πανθρακικός – Βιστωνίδα Κοπτερού: Κακουλίδης, Γκιόσης, Καρακασίδης

Όλα τα παιχνίδια ξεκινάνε στις 15:00

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.