8η Αγωνιστικη Γ΄ εθνικης μπασκετ ανδρων

Απέναντι στους δύο πρωτοπόρους της βαθμολογίας αγωνίζονται ΓΑΣ και ΑΕΚ

Με την 8η αγωνιστική συνεχίζετε την Κυριακή 4/12 το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ΄ εθνικής.
Στο κλειστό γυμναστήριο η ΑΕ Κομοτηνής αντιμετωπίζει μια εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας, τον Ζέφυρο, ο οποίος μαζί με τον Παναθλητικό είναι οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν γνωρίσει ήττα στο πρωτάθλημα.

Η ψυχολογία στο στρατόπεδο της ΑΕ Κομοτηνής είναι στα ύψη μετά την εκτός έδρας νίκη επί των Νέων Μουδανιών την προηγούμενη αγωνιστική και βλέπουν αυτό το παιχνίδι ως πρόκληση. Μοναδικό μικρό πρόβλημα για τον Σωτήρη Κοκκινόπουλο είναι ο Σταματέλος, που στο φιλικό με τον ΓΑΣ Κομοτηνή την Τετάρτη, απόκτησε 4 ράμματα στο φρύδι αλλά θα είναι κανονικά στην αποστολή.
Η ΑΕ Κομοτηνής κάνει έκλυση στον κόσμο της Κομοτηνής να «κατακλίσει» το κλειστό της πόλης ώστε να βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει τον πρώτο και αήττητο του πρωταθλήματος.
 
Ο ΓΑΣ Κομοτηνή θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την άλλη πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα, τον Παναθλητικό σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.
O Νεοκλής Λεμονίδης δεν αντιμετωπίζει κάποιο σημαντικό πρόβλημα και θα έχει όλους τους παίχτες του ετοιμοπόλεμους. Ο Καδήρ Χαλήλ ξεπέρασε τις μικροενοχλήσεις που είχε στους προσαγωγούς και θα είναι κανονικά στην αποστολή.

Το αξιοσημείωτο για την ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνή είναι ότι και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως και με τους Ίκαρους Σερρών, Θα κατέβει με 6 Κομοτηναίους παίχτες στη σύνθεση της και μάλιστα οι 3 είναι έφηβοι.
Όπως προαναφέραμε οι δύο ομάδες της πόλης στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα δύσκολα παιχνίδια που θα δώσουν την 8η αγωνιστική αναμετρήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη.
 
Για την ιστορία η ΑΕ Κομοτηνής κέρδισε τον ΓΑΣ με 70-67. Το παιχνίδι είχε αρκετές δυνατές μονομαχίες και οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν συστήματα, παίκτες, αλλά να δουν και τις αδυναμίες τους.
 
Μάλιστα μετά το τέλος του κανονικού αγώνα ακολούθησε έξτρα δεκάλεπτο στο οποίο συμμετείχαν παίχτες και των δύο ομάδων που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής. Σε αυτό το έξτρα δεκάλεπτο νικητής ήταν ο ΓΑΣ Κομοτηνή με 20-6. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής 

ΑΕ Κομοτηνής – Ζέφυρος 02
Παναθλητικός – ΓΑΣ Κομοτηνής
Μαντουλίδης – Μακεδονικός
Ικαροι Σερρών – Αστέρας Καβάλας
ΣΑΠΚ Νεάπολης – Ιωνικός Ιωνίας
Χαλκηδόνα – Ορφέας Ν. Σκοπού
Αγ. Βαρβάρα – Ν. Μουδανιά
ΑΕ Κομοτηνής – Ζέφυρος 02

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.